ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τα δύο γκολ της Νότιας Κορέας απέναντι στη Γερμανία (VIDEO)

Referee Mark Geiger speaks with South Korea players during the group F match between South Korea and Germany, at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 27, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Νότια Κορέα AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η Γερμανία υπέστη ιστορικό κάζο. Ηττήθηκε 0-2 από τη Νότια Κορέα και αποκλείστηκε από τους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δείτε τα γκολ που σημείωσαν οι Ασιάτες απέναντι στα "πάντσερ". (VIDEOS)

Η Γερμανία αποκλείστηκε για πρώτη φορά από τους "16" του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Η "νατσιονάλμανζαφτ" ηττήθηκε 0-2 από τη Νότια Κορέα στο Καζάν, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Group F, και όχι μόνο έμειναν εκτός συνέχειας, αλλά τερμάτισαν στην τέταρτη θέση του ομίλου!

Το 1-0 για τους Ασιάτες έγινε στο 92' με τον Κιμ Γιουνγκ Ουόν, με κοντινό πλασέ. Αρχικά σηκώθηκε η σημαία του επόπτη για οφσάιντ, αλλά μετά τη χρήση του VAR φάνηκε ξεκάθαρα ότι η μπάλα πάει στα πόδια του Νοτιοκορεάτη από αυτά του Κρόος.

Η Γερμανία πίεσε για την ισοφάριση. Στο 96' ο Νόιερ είχε ανέβει για να βοηθήσει στην επίθεση, η εστία ήταν ακάλυπτη και ο Σολ Χέουνγκ-Μιν πλάσαρε εύστοχα προ κενής εστίας...

(AP Photo/Frank Augstein)

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ