ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τα δύο Ελληνόπουλα των Βρυξελλών

Τα δύο Ελληνόπουλα των Βρυξελλών

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το Σάββατο (25/3, 21:45) την αντίστοιχη του Βελγίου, στις Βρυξέλλες, όπου ζουν ο Κωνσταντίνος και Ευάγγελος Πατουλίδης φορώντας τη φανέλα της Άντερλεχτ στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες.

Δύο Ελληνόπουλα στη βελγική πρωτεύουσα. Ο Κωνσταντίνος Πατουλίδης (16 ετών) κι ο Ευάγγελος Πατουλίδης (15 ετών) ζουν στις Βρυξέλλες, πόλη η οποία θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση των εθνικών Ελλάδας και Βελγίου για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Τα δύο αδέρφια ανήκουν στην Άντερλεχτ και φορούν τη φανέλα της ομάδας της βελγικής πρωτεύουσας στα μικρότερα ηλικιακά επίπεδα. Όπως αναφέρει η βελγική ιστοσελίδα, "DH.be", έχουν απορρίψει προτάσεις από την Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Σίτι.

"Ο Ευάγγελος έλαμψε με την απόδοσή του σε ένα τουρνουά στο Βέλγιο, όπου η Μπαρτσελόνα ήταν παρούσα. Οι "μπλαουγκράνα" διοικούντες τον ήθελαν και τον πλησίασαν απευθείας", υποστηρίζει ο πατέρας των δύο παιδιών, Χαράλαμπος, στη "DH.be".

Τα δύο Ελληνόπουλα των Βρυξελλών

Τον Απρίλη του 2015 ήταν η Μάντσεστερ Σίτι που τον πλησίασε, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Mail". "Απέρριψε τη μετακίνησή του στη Μασία όταν ήταν 12 ετών, καθώς η οικογένειά του επιθυμούσε να συνεχίσει τις σπουδές του. Συνέχισε να προσελκύει το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία προσέγγισε τον πρόεδρο της Άντερλεχτ, Ροζέρ Βάντεν Στοκ, με την ελπίδα να τον αποκτήσει".

Ο Ευάγγελος έχει τόσο την ελληνική όσο και τη βελγική υπηκοότητα, ενώ έχει ήδη κληθεί από την εθνική Βελγίου όσον αφορά στην ομάδα U15. Ο αδερφός του, Κωνσταντίνος Πατουλίδης αγωνίζεται κι αυτός στα τμήματα υποδομής της Άντερλεχτ, στην U17.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ