ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Τα δάκρυα του Ταρεμί για τον αποκλεισμό (VIDEO)

Τα δάκρυα του Ταρεμί για τον αποκλεισμό (VIDEO)

Ο Μεχντί Ταρεμί στο 94ο λεπτό την ευκαιρία να χαρίσει στο Ιράν την πρόκριση και "λύγισε" μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Πορτογαλία. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έσπευσε να παρηγορήσει τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του. (VIDEO)

Πορτογαλία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το Ιράν και πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ουρουγουάη.

Ωστόσο, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος λίγο έλειψε να αποκλειστεί απ' τη συνέχεια της διοργάνωσης, αφού στο 94ο λεπτό του αγώνα, ο Μεχντί Ταρεμί έχασε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία να χριστεί σκόρερ και να χαρίσει τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του.

O 25χρονος επιθετικός της Αλ Γκαράφα απέβη μοιραίος για την "Team Melli" και ξέσπασε σε λυγμούς μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού και σκόρερ (με εκτέλεση πέναλτι) των Ιρανών, Καρίμ Ανσαριφάρντ, έσπευσε να παρηγορήσει τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του. Δείτε το ακόλουθο χαρακτηριστικό video:

Θυμηθείτε τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Μεχντί Ταρεμί:

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ