ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Συνελήφθη στη Μόσχα ο σωσίας του Μέσι

In this May 8, 2017 photo, Reza Parastesh Iranian doppelganger or look-alike, of Argentinian soccer legend Lionel Messi, poses for a photo in an urban soccer field in Tehran, Iran. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
In this May 8, 2017 photo, Reza Parastesh Iranian doppelganger or look-alike, of Argentinian soccer legend Lionel Messi, poses for a photo in an urban soccer field in Tehran, Iran. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) AP PHOTO/EBRAHIM NOROOZI

Ο σωσίας του Λιονέλ Μέσι, Ρέζα Παραστές, προκάλεσε χαμό στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας. Τόσο πολύ που οι Αρχές τον συνέλαβαν για πρόκληση κοινωνικής αναταραχής. (PHOTO)

Ο Ρέζα Παραστές είναι 25χρονος φοιτητής, αλλά και σωσίας του Λιονέλ Μέσι! Ο Ιρανός ταξίδεψε στη Μόσχα, όπου την Πέμπτη (14/6) αρχίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και η παρουσία του στην Κόκκινη Πλατεία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα προκάλεσε χαμό.

Μόλις τον αντίκριζε ο κόσμος, τον πλησίαζε για μια selfie και για ένα αυτόγραφο, σε τέτοιο βαθμό που κινητοποιήθηκαν οι Αρχές στη ρωσική πρωτεύουσα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ιρανικού πρακτορείου ειδήσεων, IRNA, ο σωσίας του Λιονέλ Μέσι συνελήφθη για την πρόκληση δημόσιας αναταραχής.

In this Monday, May 8, 2017 photo, two Iranians take a selfie with Reza Parastesh, Iranian doppelganger, or look-alike, of Lionel Messi, Argentinian soccer legend in Tehran, Iran. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Σωσίας Μέσι AP PHOTO/EBRAHIM NOROOZI

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, καθώς και τον περασμένο Μάιο ο Παραστές είχε συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα και πλήθος κόσμου γύρω του στην Τεχεράνη, με αποτέλεσμα να τον μαζέψουν οι αστυνομικοί στην πρωτεύουσα του Ιράν.

Πάντως ο ίδιος φαίνεται να απολαμβάνει όλο που γίνεται κάθε φορά που βγαίνει εκτός και γίνεται αντιληπτός. "Όπου εμφανιστώ, οι άνθρωποι σοκάρονται. Με κάνει χαρούμενο που τους κάνω χαρούμενους" έχει πει στο παρελθόν ο 25χρονος φοιτητής.

AP Photo/Ebrahim Noroozi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ