ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Συγκλονιστικός Ντάνι Άλβες: "Η ψυχή βγήκε από το σώμα μου"

PSG's defender Dani Alves attends a press conference on the eve of the Champions League Round of 16 second leg soccer match between Paris Saint Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium, in Paris, Monday, March. 5, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's defender Dani Alves attends a press conference on the eve of the Champions League Round of 16 second leg soccer match between Paris Saint Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium, in Paris, Monday, March. 5, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP

Ο Ντάνι Άλβες σε μια συγκλονιστική συνέντευξη - "κατάθεση ψυχής" εκφράζει τον πόνο του για το γεγονός ότι ο πρόσφατος τραυματισμός τον αφήνει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μείνει ο Ντάνι Άλβες, λόγω του τραυματισμού που υπέστη στον τελικό του Coupe de France μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λεζ Ερμπιέ.

Η συνέντευξη του 35χρονου Βραζιλιάνου στο "The Players Tribune" αποτελεί "κατάθεση ψυχής". Τονίζει ότι κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι δεν θα βρίσκεται στο Μουντιάλ, αποκάλυψε ότι έκλαψε μια φορά όταν ήταν μόνος του και ξεκαθάρισε ότι η απόπειρά του να προσποιηθεί χαρούμενος για τον τίτλο της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, δεν απέβη επιτυχής.

"Όταν ένιωσα τον πόνο στον αστράγαλο, η ψυχή βγήκε από το σώμα μου. Από τη στιγμή που πάτησα στο έδαφος, ήξερα ότι δεν θα είμαι στο αεροπλάνο με προορισμό τη Ρωσία.

Στα αποδυτήρια, οι γιατροί της Παρί Σεν-Ζερμέν μου είπαν ότι θα έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αλλά η καρδιά μου ήξερε ότι όλα είχαν τελειώσει.

Όλοι ήλθαν να γιορτάσουμε την κατάκτηση του Coupe de France και δεν ήθελα να δείξω αρνητική διάθεση στους συμπαίκτες μου - γιατί όποιος ξέρει τον Ντάνι Άλβες, γνωρίζει ότι είναι παιδί της χαράς - έτσι χαμογελούσα και προσπαθούσα να διασκεδάσω. Αλλά, όλοι μπορούσαν να δουν στα μάτια μου ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Έκλαψα μόνο μια φορά, όταν ήμουν μόνος μου. Δεν θέλω κανείς να κλάψει για εμένα. Δεν θέλω κανείς να λυπηθεί για εμένα. Έζησα τα όνειρά μου. Ο Ντάνι Άλβες δεν θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά παραμένει παιδί της χαράς.

Θα δω την εθνική με τον ίδιο τρόπο που την έβλεπα ως μικρό παιδί. Μόνο που η τηλεόρασή μου θα είναι πολύ μεγαλύτερη αυτή τη φορά. Εάν κατακτήσουμε το Μουντιάλ, δεν θα φωνάξω. Για μια φορά, το υπόσχομαι, θα κλείσω το στόμα μου. Δεν θα υπάρχουν λέξεις του Ντάνι Άλβες. Μόνο θα κλαίω".

Photo credits: AP Photo/Francois Mori

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ