ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σύλληψη Ισραηλινού που έφερε μαχαίρι και πλησίασε τον Ίσκο

Spain's, Isco and a security guard evict an Israeli fan who entered the pitch during the World Cup Group G match in Jerusalem, Monday, Oct.9, 2017. (AP Photo/Ariel Schalit)
Spain's, Isco and a security guard evict an Israeli fan who entered the pitch during the World Cup Group G match in Jerusalem, Monday, Oct.9, 2017. (AP Photo/Ariel Schalit) AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Έξι Ισραηλινοί συνελήφθησαν καθώς εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του "Teddi Malcha Stadium" της Ιερουσαλήμ μετά τη λήξη του ματς με την Ισπανία. Ένας έφερε μαχαίρι και προσέγγισε τον Ίσκο.

Η εθνική Ισπανίας νίκησε 1-0 την αντίστοιχη του Ισραήλ, στο "Teddi Malcha Stadium" της Ιερουσαλήμ για την τελευταία (10η) αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη, με την ισραηλινή αστυνομία να προχωρά σε έξι συλλήψεις.

Οι έξι συλληφθέντες εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς, ενώ ένας εξ' αυτών έφερε μαχαίρι και κατάφερε να προσεγγίσει τον μέσο της Ρεάλ και της "φούρια ρόχα", Ίσκο.

"Αποχωρίστηκε από το γκρουπ και κατάφερε να προσεγγίσει τον Ίσκο. Καθώς τον πλησίαζε, το μαχαίρι έπεσε από τα χέρια του και συνελήφθη από την αστυνομία, πριν φθάσει στον ποδοσφαιριστή", αναφέρουν οι "Times" του Ισραήλ.

Οι αστυνομικές αρχές της Ιερουσαλήμ, ωστόσο, προσπάθησαν να "χαμηλώσουν" το θέμα με τον εκπρόσωπο Τύπου, Μίκι Ρόσενφλεντ, να υποστηρίζει: "Δεν υπήρχε θέμα ασφαλείας. Ελήφθησαν όλα τα μέτρα, πριν, στη διάρκεια και μετά τη λήξη του ματς".

Photo credits: AP Photo/Ariel Schalit

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ