ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στράχαν: "Είμαστε κοντοί, για αυτό αποκλειόμαστε"

Scotland manager Gordon Strachan gestures during the World Cup Group F qualifying soccer match between Scotland and England at Hampden Park, Glasgow, Scotland, Saturday, June 10, 2017. (AP Photo/Scott Heppell)
Scotland manager Gordon Strachan gestures during the World Cup Group F qualifying soccer match between Scotland and England at Hampden Park, Glasgow, Scotland, Saturday, June 10, 2017. (AP Photo/Scott Heppell) AP

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Σκωτίας, Γκόρντον Στράχαν, έριξε το φταίξιμο για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ της Ρωσίας στο ύψος των παικτών του.

Έχουμε ακούσει πολλές δικαιολογίες για αποκλεισμούς ομάδων καθώς και για ήττες τους. Ο Γκόρντον Στράχαν το πήγε ένα επίπεδο παραπάνω αυτή τη φορά ρίχνοντας τα στα... γονίδια των παικτών του.

Η Εθνική ομάδα της Σκωτίας έχασε κάθε πιθανότητα πρόκρισης και στο Μουντιάλ του 2018 που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας, μετά την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στη Σλοβενία, με τον 60χρονο προπονητή να τα βάζει με το ύψος των παικτών του.

"Γενετικά είμαστε πίσω. Σε αυτά τα προκριματικά έχουμε τη δεύτερη πιο κοντή ομάδα μετά την Ισπανία. Πρέπει να επιλέξουμε μία ομάδα η οποία θα μπορεί να είναι μαχητική σε ύψος και δύναμη στις στατικές φάσεις. Γενετικά θα πρέπει να δουλέψουμε σε ορισμένα πράγματα" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Δεν έμεινε όμως εκεί αφού έριξε και μία... πρόταση στο τραπέζι: "Πιθανότατα να πρέπει να... ζευγαρώσουμε ψηλούς άνδρες με ψηλές γυναίκες και να δούμε τι θα συμβεί. Όπως και να έχει είναι ένα πρόβλημα για εμάς γιατί πρέπει να παλέψουμε πιο σκληρά για κάθε μπάλα και να πηδάμε ψηλότερα από κάθε άλλον".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που η Σκωτία προκρίθηκε σε τελική φάση παγκοσμίου κυπέλλου ήταν το 1998 και το Μουντιάλ της Γαλλίας.

Photo credits: AP Photo/Scott Heppell

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ