ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στον τρίτο γκολκίπερ της Νιγηρίας έδωσε τη φανέλα του ο Μέσι

Nigeria goalkeeper Ikechukwu Ezenwa cathes the ball during Nigeria's official training on the eve of the group D match between Croatia and Nigeria at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Czarek Sokowski)
Nigeria goalkeeper Ikechukwu Ezenwa cathes the ball during Nigeria's official training on the eve of the group D match between Croatia and Nigeria at the 2018 soccer World Cup in the Kaliningrad Stadium in Kaliningrad, Russia, Friday, June 15, 2018. (AP Photo/Czarek Sokowski) (AP PHOTO/CZAREK SOKOWSKI)

Μετά το τέλος της δραματικής αναμέτρησης κόντρα στη Νιγηρία, ο Λιονέλ Μέσι έδωσε τη φανέλα του στον Ικετσούκβου Εζένουα, που περίμενε τον σταρ της Αργεντινής στη φυσούνα.

Το γκολ του Ρόχο στο 86' έριξε στο καναβάτσο τη Νιγηρία και έδωσε στην Αργεντινή τη νίκη, μαζί και την πρόκριση στην φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Νωρίτερα, ο Μέσι ήταν αυτός που είχε δώσει προβάδισμα στην "αλμπισελέστε", με τον Μόουζες να ισοφαρίζει νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Με τη λήξη της αναμέτρησης τα πανηγύρια ήταν έξαλλα για τους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και τους αξιωματούχους της Αργεντινής, που λυτρώθηκαν χάρη στο τέρμα του Ρόχο, διώχνοντας από πάνω τους το εφιαλτικό σενάριο του αποκλεισμού.

Για όσο διήρκεσαν οι πανηγυρισμοί της Αργεντινής, ένας παίκτης της Νιγηρίας περίμενε υπομονετικά στη φυσούνα, αφού παρά την πίκρα του ήθελε ένα λάφυρο από τον Μέσι. Ο τρίτος γκολκίπερ της αφρικανικής ομάδας, Ικετσούκβου Εζένουα πλησίασε τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα και του ζήτησε τη φανέλα του.

Ο Μέσι δεν του αρνήθηκε και έτσι ο Εζένουα θα επιστρέψει στο σπίτι του με ένα πολύτιμο σουβενίρ στις αποσκευές του...

AP Photo/Czarek Sokowski

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ