ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στον δρόμο για τα νοκ άουτ, βλέπουμε Μουντιάλ με το NIVEA MEN στο σπίτι της 24MEDIA

Brazil and Switzerland stand for their national anthems ahead of their group E match at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Brazil and Switzerland stand for their national anthems ahead of their group E match at the 2018 soccer World Cup in the Rostov Arena in Rostov-on-Don, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Το Μουντιάλ συνεχίζεται και το σπίτι της 24MEDIA παρέα με το NIVEA MEN σε περιμένουν για να ζήσεις μια μαγική ποδοσφαιρική βραδιά στο δρόμο για το... κυρίως πιάτο, δηλαδή τα νοκ άουτ.

Αν υπάρχει κάτι που μάθαμε από την εξέλιξη του Μουντιάλ της Ρωσίας μέχρι στιγμής, αυτό είναι ένα: μην εμπιστεύεσαι (πάντα) τα φαβορί. Οι εκπλήξεις στους ομίλους είναι πολλές και κάπως έτσι δεν κρατιόμαστε για τη συνέχεια! Τι μπορεί να επιφυλάσσει; Ό,τι και να είναι θα το δούμε μαζί! Και όταν λέμε μαζί, εννοούμε από τον καναπέ του σπιτιού μας. Στις 27 και 28 Ιουνίου.

Δράση, παιχνίδι, διαγωνισμοί, φαγητό, αναψυκτικά, καλή παρέα και ποδοσφαιρική κουβέντα, όλα αυτά θα τα βρεις στο σπίτι της 24MEDIA που παρέα με τo ΝIVEA MEN σε περιμένει για να ζήσεις μια μαγική Μουντιαλική βραδιά που (όχι να το παινευτούμε) δεν θα θες να τελειώσει.

Αν θες λοιπόν να έρθεις στο σπίτι μας που έχει μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο escape room, να λύσεις τους γρίφους που ετοιμάσαμε μαζί με το NIVEA MEN, να ανοίξεις κλειδαριές για να πάρεις τα απαραίτητα στοιχεία, να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο ξύλινο ποδοσφαιράκι και να φτάσεις στην έξοδο διαφυγής, δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα διαγωνισμού.

Το ματς το αφήνουμε σε σένα. Θες να δεις το Σερβία - Βραζιλία (27/6, 21:00); Ή μήπως προτιμάς να παρακολουθήσεις παρέα με τους δημοσιογράφους του ομίλου μας το Αγγλία - Βέλγιο (28/6, 21:00);

Διαλέγεις και παίρνεις!

powered by Typeform
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ