ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο η Αυστραλία, 3-1 την Ονδούρα

Australia's Mile Jedinak (center) is congratulated by teammates after scoring a goal against Honduras during their World Cup soccer playoff deciding match in Sydney, Australia, Wednesday, Nov. 15, 2017. (AP Photo/Daniel Munoz)
Australia's Mile Jedinak (center) is congratulated by teammates after scoring a goal against Honduras during their World Cup soccer playoff deciding match in Sydney, Australia, Wednesday, Nov. 15, 2017. (AP Photo/Daniel Munoz) AP

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζέντινακ, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ, η Αυστραλία επικράτησε 3-1 της Ονδούρας και πήρε την πρόκριση για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Πανηγυρική πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 πήρε η Αυστραλία, η οποία επιβλήθηκε 3-1 της Ονδούρας (0-0 το πρώτο παιχνίδι), έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάικλ Τζέντινακ που σημείωσε χατ τρικ!

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο δίχως τέρματα, με τα "κανγκουρό" να έχουν τον έλεγχο, αλλά να αδυνατούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά, στο 54' ο Τζέντινακ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (με την μπάλα να βρίσκει και στο σώμα του Ένρι Φιγκερόα), άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Στο 72', ο Αυστραλός μέσος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ δεκατρία λεπτά αργότερα και πάλι απ' την "άσπρη βούλα" διαμόρφωσε το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η Ονδούρα ήταν να μειώσει σε 3-1 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινή προβολή του Άλμπερτ Έλις. Η Αυστραλία έγινε η 31η ομάδα που παίρνει το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ. Πλέον, μένει να φανεί ποια εκ των Περού ή Νεα Ζηλανδία θα συμπληρώσει το παζλ.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (5-3-2): Ράιαν, Μίλιγκαν (89' Τροΐζι), Ράιτ, Σένσμπουρι, Τζάρμαν, Μπέχιτς, Τζέντινακ, Μόουι, Λέκι, Ρόγκιτς (77' Κρουζ), Κέιχιλ (66' Γιούριτς).

ΟΝΔΟΥΡΑ: Εσκομπέρ, Μπέκελες, Φιγκερόα, Τζόνι Παλάσιος, Αλβαράδο, Ισαγκίρε (42' Ένρι Φιγκερόα, 73' Μαρτίνες), Κλάρος, Μεχία, Κιότο (75' Ερνάντες), Άντονι Λοσάνο, Έλις.

Αυστραλία - Ονδούρα 3-1

Photo Credits: AP Photo/Daniel Munoz

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ