ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στο Καραϊσκάκη η ρεβάνς με Κροατία

Στο Καραϊσκάκη η ρεβάνς με Κροατία
EUROKINISSI

Η ΕΠΟ δήλωσε το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ως έδρα της Εθνικής μας ομάδας στη ρεβάνς με την Κροατία (12/11, 21:45) για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ. Η FIFA αποφασίζει για τη μετακίνηση φιλάθλων.

Το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" θα είναι η έδρα της Εθνικής μας ομάδας στον αγώνα μπαράζ με την Κροατία στις 12 Νοεμβρίου (21:45) για πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Η ΕΠΟ δήλωσε στην FIFA το φαληρικό γήπεδο, όπως άλλωστε αναμενόταν, αφού αποτελούσε επιθυμία όλων μέσα στην ομάδα και εκεί θα υποδεχτούμε τους Κροάτες τρεις ημέρες μετά το πρώτο ματς στο Ζάγκρεμπ. Με την ελπίδα να πανηγυρίσει η γαλανόλευκη την πρόκριση στο Μουντιάλ.

Αυτό που μένει να αποφασιστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, είναι αν θα επιτραπεί τελικά η μετακίνηση φιλάθλων. Τις επόμενες ημέρες, η FIFA θα κοινοποιήσει την απόφασή την στην ΕΠΟ και στην Π.Ο. της Κροατίας.

Ο φόβος των επεισοδίων υπάρχει και γι' αυτό δεν αποκλείεται τα δυο ματς να γίνουν με φιλάθλους μόνο των γηπεδούχων, αυτό όμως μένει να το γνωστοποιήσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία, η οποία άλλωστε είναι και η αρμόδια. Ο Νταβόρ Σούκερ (πρόεδρος της κροατικής Ομοσπονδίας) έχει εκφράσει ανοιχτά τους φόβους του.

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως το δεύτερο ματς θα γίνει στο Καραϊσκάκη. Θυμίζουμε ότι στο Sport24.gr ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έχει διαψεύσει και το ενδεχόμενο να αλλάξει η έδρα της Εθνικής και στα επόμενα προκριματικά, αλλά αυτό είναι κάτι που μένει να φανεί, όταν έρθει εκείνη η ώρα. Προς το παρόν, το μυαλό όλων βρίσκεται στα μπαράζ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ