ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στην κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Κλόζε

FILE - The July 13, 2014 file photo shows Germany's Miroslav Klose posing with the World Cup trophy and his sons following their 1-0 victory over Argentina after the World Cup final soccer match between Germany and Argentina at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil.  The German soccer federation says Tuesday Nov. 1, 2016 striker Miroslav Klose, the top scorer in World Cup history, is ending his playing career and will train as a coach.  (AP Photo/Natacha Pisarenko,file)
FILE - The July 13, 2014 file photo shows Germany's Miroslav Klose posing with the World Cup trophy and his sons following their 1-0 victory over Argentina after the World Cup final soccer match between Germany and Argentina at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil. The German soccer federation says Tuesday Nov. 1, 2016 striker Miroslav Klose, the top scorer in World Cup history, is ending his playing career and will train as a coach. (AP Photo/Natacha Pisarenko,file) AP

Στην κλήρωση του Μουντιάλ θα συμμετάσχει ο Μίροσλαβ Κλόζε, καθώς θα μεταφέρει στην αίθουσα το τρόπαιο της διοργάνωσης. Τι δήλωσε ο παλαίμαχος Γερμανός επιθετικός για την ξεχωριστή τιμή.

Το όνομα του έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων. Ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην διοργάνωση με 16 γκολ θα είναι καλεσμένος στην εκδήλωση για την κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ.

0 39χρονος παλαίμαχος Γερμανός επιθετικός θα είναι αυτός που θα φέρει το τρόπαιο της διοργάνωσης στην αίθουσα της κλήρωσης. Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα προσκληθούν συνολικά οχτώ άτομα, εκ των οποίων μόνο ο ένας έχει ήδη γίνει γνωστός. Πρόκειται για τον 91χρονο θρύλο του ρωσικού ποδοσφαίρου, Νικίτα Σιμονιάν.

"Για προφανείς λόγους, το Παγκόσμιο Κύπελλο μου ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις", δήλωσε ο Κλόζε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

"Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα είμαι μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ειδικά μετά την απόσυρση μου, και ιδιαίτερα που θα παρουσιάσω στην Ρωσία και στον υπόλοιπο κόσμο το τρόπαιο, για το οποίο παλέψαμε τόσο σκληρά στη Βραζιλία το 2014".

Η κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 θα πραγματοποιηθεί την 1η Δεκεμβρίου στο Κρατικό Ανάκτορο του Κρεμλίνου στη Μόσχα.

Ο Μίροσλαβ Κλόζε είχε μακρά θητεία στα γερμανικά γήπεδα με τις φανέλες των Καϊζερσλάουτερν, Βέρντερ Βρέμης και Μπάγερν Μονάχου, ενώ έχει και μια πενταετή θητεία στην Ιταλία με την φανέλα της Λάτσιο. Το όνομα του έχει συνδεθεί και με την εθνική Γερμανίας, καθώς αποτελεί τον δεύτερο σε συμμετοχές με 137 πίσω μόνο από τον θρυλικό Λόταρ Ματέους, ενώ είναι πρώτος στον πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών με 71 τέρματα.

Photo Credits: AP Photo/Natacha Pisarenko,file

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ