ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στην εθνική Βελγίου ο Τοργκάν Αζάρ

Moenchengladbach's Thorgan Hazard scores during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Hertha BSC Berlin in Moenchengladbach, Germany, Sunday, April 3, 2016. (AP Photo/Martin Meissner)
Moenchengladbach's Thorgan Hazard scores during the German Bundesliga soccer match between Borussia Moenchengladbach and Hertha BSC Berlin in Moenchengladbach, Germany, Sunday, April 3, 2016. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Μπορεί ο Εντέν Αζάρ να μένει λόγω ενοχλήσεων εκτός επιλογών του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου κάλεσε τον αδερφό του αστέρα της Τσέλσι κι επιθετικό της Γκλάντμπαχ, Τοργκάν, για το ματς με την Ελλάδα.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Βελγίου, στις 25 Μαρτίου στο "Stade Roi Baudouin" των Βρυξελλών για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη και τη Δευτέρα ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, επιβεβαίωσε πως ο Εντέν Αζάρ δεν θα αγωνιστεί.

Στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης ανακοινώθηκε ότι κάλεσε στην εθνική τον μικρό αδερφό του αστέρα της Τσέλσι κι επιθετικό της Γκλάντμπαχ, Τοργκάν για το ματς με την Ελλάδα. Ο Τοργκάν Αζάρ βρίσκεται ήδη στο προπονητικό κέντρο της εθνικής του ομάδας, στο Τουμπίζ.

"Είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν περιμένω να παίξει 90 λεπτά", υποστήριξε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ