ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στην εθνική Αργεντινής ο Μπελούστσι

Στην εθνική Αργεντινής ο Μπελούστσι

Έπειτα από 9 χρόνια ο Φερνάντο Μπελούστσι κλήθηκε και πάλι στην εθνικής Αργεντινής για επίσημα ματς! Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και ο Λαβέτσι είναι αυτοί που θα καλύψουν το κενό του Ντιμπάλα

Τεράστια δικαίωση για τον Φερνάντο Μπελούστσι στα 33 του χρόνια, καθώς κλήθηκε από τον Εντγκάρδο Μπάουσα στην εθνική Αργεντινής για τα ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 με Βραζιλία (10/11) και Κολομβία (15/11).

Ο τραυματισμός του Πάουλο Ντιμπάλα της Γιουβέντους στο ντέρμπι με τη Μίλαν... άνοιξε τον δρόμο στον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις το 2016 με την φανέλα της Σαν Λορένσο.

Ο Μπάουσα, λόγω του τραυματισμού του Ντιμπάλα, πήρε στην αποστολή δύο παίκτες, τον Μπελούστσι και τον Εσεκιέλ Λαβέτσι, ο οποίος παίζει στην Κίνα με την Hebei China Fortune.

Να θυμίσουμε πως ο Φερνάντο Μπελούστσι ήταν αρχηγός της Ρίβερ Πλέιτ, όταν τον είχε αποκτήσει ο Ολυμπιακός το 2007.

Ήταν διεθνής από το 2005, έχει πέντε συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής, τελευταία φορά είχε κληθεί το 2011, αλλά για επίσημο ματς το 2007, δηλαδή πριν 9 χρόνια!

Η αποστολή της Αργεντινής

Τερματοφύλακες

Σέρχιο Ρομέρο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ναουέλ Γκουσμάν (Τίγκρες), Χερόνιμο Ρούλι (Σοθιεδάδ)

Αμυντικοί

Φακούντο Ρονκάγλια (Θέλτα), Ματέο Μουσάκιο (Βιγιαρεάλ), Ραμίρο Φούνες Μόρι (Έβερτον), Μαρτίν Ντεμιτσέλις (Εσπανιόλ), Πάμπλο Σαμπαλέτα (Μάντσεστερ Σίτι), Γκαμπριέλ Μερκάδο (Σεβίλλη) Εμανουέλ Μας (Σαν Λορένσο)

Μέσοι

Χαβιέρ Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα), Λούκας Μπίγλια (Λάτσιο), Γκουίντο Πισάρο (Τίγκρες), Έβερ Μπανέγα (Ίντερ), Νικολάς Γκαϊτάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί ΣΖ), Χούλιο Μπουφαρίνι (Σαο Πάουλο), Ένσο Πέρες (Βαλένθια), Μάρκος Ακούνια (Ράσινγκ Κλουμπ), Φερνάντο Μπελούστσι (Σαν Λορένσο)

Επιθετικοί

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λούκας Πράτο (Ατλέτικο Μινέιρο), Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι), Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Γιουβέντους), Εσεκιέλ Λαβέτσι (Hebei China Fortune)

Στην εθνική Αργεντινής ο Μπελούστσι
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ