ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Στη Λίμα η πρόκριση για Περού και Νέα Ζηλανδία

Στη Λίμα η πρόκριση για Περού και Νέα Ζηλανδία

Οι εθνικές Νέας Ζηλανδίας και Περού αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως γκολ (0-0) στο Ουέλινγκτον κι έτσι η πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 θα κριθεί στη Λίμα (16/11, 04:15). Στον πάγκο έμεινε ο Τζημόπουλος.

Οι Περουβιανοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας της αναμέτρησης του "Westpac Stadium" του Ουέλινγκτον με τη Νέα Ζηλανδία, είχαν ευκαιρίες, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική τους επιλογή κι έτσι οι δύο εθνικές ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0) στο πρώτο μεταξύ τους μπαράζ για το Μουντιάλ 2018.

Η "μπλανκιρόχα" είχε την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες, αλλά όταν πατούσε στην περιοχή των γηπεδούχων το άγχος κυρίευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της.

Έτσι το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας και την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα κριθεί στο "Estadio Nacional" της Λίμα (16/11, 04:15). Στον πάγκο έμεινε για τους "All whites" ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θεμιστοκλής Τζημόπουλος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Κώστας Μπαρμπαρούσης.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Μαρίνοβιτς, Σμιθ (67' Ντουράντε), Μπόξαλ, Ριντ, Κόλβεϊ, ΜακΓκλίντσεϊ, Γουάιν, Λιούις (74' Γουντ), Ρόχας (78' Τουιλόνα), Τόμας, Μπαρμπαρούσης.

ΠΕΡΟΥ: Γκαλέσε, Κόρσο Τσάβες, Ράμος, Ροντρίγκες, Τραούκο, Τάπια, Γιοτούν, Καρίγιο (77' Ουρτάδο), Κουέβα (90'+1' Πόλο), Φλόρες, Φαρφάν.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ