ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σουηδός δημοσιογράφος έδωσε εισιτήρια επιστροφής στον Κεντίρα

Germany's Sami Khedira, left, fights for the ball with Mexico's Hector Herrera during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano)
Germany's Sami Khedira, left, fights for the ball with Mexico's Hector Herrera during the group F match between Germany and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Victor R. Caivano) AP IMAGES/(AP PHOTO/VICTOR R. CAIVANO)

Στη μικτή ζώνη της συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Γερμανίας με την Σουηδία ένας Σουηδός δημοσιογράφος... έδωσε εισιτήρια επιστροφής στον Σάμι Κεντίρα θέλοντας να του κάνει πλάκα με τον έμπειρο μέσο να απαντά πως δεν θα χρειαστούν.

Όρεξη για πλάκα είχε ένας Σουηδός δημοσιογράφος στη μικτή ζώνη των δηλώσεων πριν την αναμέτρηση της Γερμανίας με την Σουηδία για τη δεύτερη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συγκεκριμένα την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Σάμι Κεντίρα εμφάνισε αεροπορικά εισιτήρια για όλη την ομάδα της Γερμανίας λέγοντας πως θα χρειαστούν αφού μετά την ήττα από την Σουηδία θα πρέπει να επιστρέψουν σπίτια τους.

Ο Κεντίρα δεν δυσανασχέτησε με τη σχετική πλάκα και τόνισε πως δεν θα χρειαστούν ενώ ανταπάντησε πως η Γερμανία θα βγάλει εισιτήρια μετά τις 16 Ιουλίου, μια μέρα δηλαδή μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Εθνική Γερμανίας θα πάει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα στις δηλώσεις του ο έμπειρος μέσος της Γιουβέντους υποστήριξε πως η Γερμανία θα πρέπει να παίξει καλύτερα κόντρα στην Σουηδία για να πάρει τη νίκη, τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να κάτσει στον πάγκο και παραδέχτηκε πως στο πρώτο παιχνίδι οι παίκτες της Γερμανίας έπαιξαν σαν σχολιαρόπαιδα.

Χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων:

"Δεν θα είχα πρόβλημα να κάτσω στον πάγκο επειδή σε ένα τουρνουά σαν το Παγκόσμιο Κύπελλο ο εγωισμός δεν μετράει. Δεν είναι τόσο τα ονόματα ή για συγκεκριμένους παίκτες. Το θέμα είναι ότι δεν παίξαμε καλά και τώρα πρέπει να είμαστε καλύτεροι κόντρα στην Σουηδία. Παίζουν διαφορετικό στυλ ποδοσφαίρου οπότε μπορεί να χρειαστούμε διαφορετικούς παίκτες".

Είπε αρχικά και συνέχισε: "Ακόμα και αν αλλάξουμε τελείως την ομάδα, αν παίξουμε με την ίδια νοοτροπία τότε θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς σε κάθε γραμμή μας. Πρέπει να παίξουμε εξυπνότερα".

Για το παιχνίδι με το Μεξικό τόνισε: "Παίξαμε σαν σχολιαρόπαιδα. Μας έπιασαν στο ύπνο, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει". Και πρόσθεσε για το πως ήταν η κατάσταση στα αποδυτήρια:

"Η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη αλλά όχι κακή. Δεν κατηγορήσαμε ο ένας τον άλλο αλλά προσπαθήσαμε να αναλύσουμε όλοι μαζί τα πράγματα και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν υψώσαμε κάποιο δάχτυλο. Πρέπει να είμαστε έντεκα πολεμιστές στο γήπεδο".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ