ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σκορ 5-2 σε αγώνα Μουντιάλ για ένατη φορά στην ιστορία

Belgium's Romelu Lukaku, right, scores his side's third goal against Tunisia during the group G match between Belgium and Tunisia at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Victor Caivano)
Belgium's Romelu Lukaku, right, scores his side's third goal against Tunisia during the group G match between Belgium and Tunisia at the 2018 soccer World Cup in the Spartak Stadium in Moscow, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Victor Caivano) AP PHOTO/VICTOR CAIVANO

Το Βέλγιο νίκησε 5-2 την Τυνησία και αυτό συνέβη για ένατη φορά στην ιστορία σε παιχνίδι Παγκοσμίου Κυπέλλου. (VIDEO)

Το πιο παραγωγικό ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν αυτό ανάμεσα στο Βέλγιο και την Τυνησία, που βρήκε την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ νικήτρια με σκορ 5-2, φτάνοντας τους έξι βαθμούς στον 7ο όμιλο.

Το συγκεκριμένο σκορ έρχεται μόλις για ένατη φορά στην ιστορία του Μουντιάλ, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν είναι το πλέον συνηθισμένο. Μάλιστα, χρειάστηκε να μπουν δυο τέρματα στο 90' και στο 93' για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα για τους "κόκκινους διαβόλους".

Στο Μουντιάλ του 2014, η Γαλλία είχε νικήσει με 5-2 την Ελβετία, ενώ το Βέλγιο ήταν η πρώτη ομάδα που έχασε με αυτό το σκορ σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου και ήταν το 1934 από την Γερμανία.

Εξάλλου, το Βέλγιο για πρώτη φορά σε αγώνα Μουντιάλ έβαλε πέντε γκολ, παράλληλα έχει μείνει εδώ και 11 ματς αήττητο σε αγώνα ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όσο για τους Τυνήσιους που έχασαν, παραμένουν δίχως νίκη σε Μουντιάλ εδώ και 13 αγώνες.

AP Photo/Victor Caivano

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ