ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σιμόν Ντουρμάζ: "Υπέροχο που όλη η Εθνική είναι δίπλα στον γιο μου"

Referee Szymon Marcniak of Poland, right, talks with Sweden's Jimmy Durmaz, middle, at the end the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Referee Szymon Marcniak of Poland, right, talks with Sweden's Jimmy Durmaz, middle, at the end the group F match between Germany and Sweden at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 23, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP IMAGES/AP PHOTO/SERGEI GRITS

Ο πατέρας του Τζίμι Ντουρμάζ, Σιμόν, τοποθετήθηκε με δηλώσεις του για όσα έχουν ακολουθήσει τον αγώνα με τη Γερμανία και τα ρατσιστικά μηνύματα που έχει δεχθεί ο γιος του αλλά και τη στήριξη των Σουηδών διεθνών.

Τα όσα έχουν γίνει μετά τον αγώνα της Σουηδίας με την Γερμανία και τα ρατσιστικά μηνύματα εις βάρος του Τζίμι Ντουρμάζ εξακολουθούν να είναι στο επίκεντρο στην Σουηδία.

Θέση πάνω στο συγκεκριμένο θέμα πήρε και ο πατέρας του Τζίμι Ντουρμάζ, Σιμόν, ο οποίος τόνισε πως τέτοια μηνύματα δυναμώνουν τον γιο του και στάθηκε στη στήριξη που έδειξαν όλα τα μέλη της Εθνικής Σουηδίας στον Τζίμι Ντουρμάζ.

Αρχικά ο Σιμόν Ντουρμάζ είπε μιλώντας στα Σουηδικά Μέσα Ενημέρωσης: "Έμπλεξαν με τον λάθος άνθρωπο. Αν κάποιος δυναμώνει μέσω αυτών των καταστάσεων αυτός είναι ο Τζίμι".

Σε ερώτηση για το αν τον είδε μετά το παιχνίδι με τη Γερμανία και συζήτησαν για αυτό απάντησε:

"Όχι δεν έγινε καμία αναφορά σε αυτό. Το μόνο που έκανα ήταν να του δώσω ένα φιλί στο μέτωπο. Δεν χρειαζόταν να του πω τίποτα. Ο Τζίμι ξέρει ότι έχει την υποστήριξη μου".

Ενόψει της συνέχειας υποστήριξε:

"Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να στηρίζουμε τον Τζίμι και ειλικρινά πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορεί να έρθουν στα καλά τους. Είμαστε μια οικογένεια, μια ομάδα, ένα σύνολο. Όλοι μαζί χάνουμε".

Ενώ για τη στάση που κράτησαν όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σημείωσε:

"Ήταν πολύ δυνατό αυτό που είδα. Ήταν υπέροχο που είδα όλη την εθνική ομάδα να είναι δίπλα του ελπίζω οι άνθρωποι να έμαθαν απ' αυτό".

"Έχει υποφέρει πολύ για να φτάσει εκεί που είναι σήμερα. Ήταν δεδομένο πως δεν είχε την ίδια αντιμετώπιση λόγω του μπαγκράουντ που είχε".

"Πάντα συνήθιζα να λέω στον Τζίμι και στον άλλο μου γιο ότι πρέπει να αφήσουν το ποδόσφαιρο να μιλήσει για αυτούς. Να μην ανησυχούν για το τι λέγεται και να αφήνουν το ποδόσφαιρο να μιλάει".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ