ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σιμόν: "Και με την οικογένειά μου μου να παίξω, θέλω να νικήσω"

Σιμόν: "Και με την οικογένειά μου μου να παίξω, θέλω να νικήσω"

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Ραν Μπεν Σιμόν ενόψει του αγώνα με την Εθνική μας και τόνισε πως ξέρει τι ψιθυρίζεται, αλλά πως ο ίδιος θέλει να νικάει, ακόμα και αν παίζει με την οικογένειά του του. Τι είπε ο Μάριος Αντωνιάδης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου, Ραν Μπεν Σιμόν, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Ελλάδα πως ξέρει τι ψιθυρίζεται για το ματς, αλλά πως ο ίδιος θέλει να νικάει, ακόμα και αν παίζει με την οικογένειά του.

"Είναι ο τρίτος μου αγώνας, ξέρω τι ψιθυρίζεται. Παίζουμε για την Κύπρο, είναι σημαντικός αγώνας. Προσπαθούμε να δώσουμε νέα ταυτότητα στην ομάδα. Έχουμε στόχους, σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου από μικρός θέλω να κερδίζω. Και αυτή θέλω να είναι η φύση της ομάδας. Η νέα γενιά πρέπει να αποκτήσει νοοτροπία νικητή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας αλλά έχουμε δική μας ταυτότητα και θα παίξουμε για την Κύπρο", ανέφερε αρχικά ο Σιμόν και συνέχισε:

"Ποτέ δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πάντα σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποια προβλήματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι η καλύτερη ομάδα που μπορούμε να έχουμε τώρα. Ξέρουμε την Ελλάδα έχουν πολύ καλή ομάδα, ποιοτική ομάδα. Οι ποδοσφαιριστές ξέρουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία. Το σημαντικό είναι να φέρουμε με το μέρος μας τον κόσμο. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να πείσουμε τον κόσμο για την ποιότητά μας".

"Μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Έχουμε μια πολύ ποιοτική ομάδα ζω εδώ και ο κόσμος μπορεί να μην παίρνει σοβαρά τους Κύπριους. Έχουμε μεγάλη ποιότητα καλή φουρνιά όπως είδατε χθες με την Εθνική Ελπίδων. Μπορούμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο στο μέλλον. Έχω μεγάλη πίστη για αυτό", ανέφερε στην συνέχεια και κατέληξε:

"Ξέρω την ταυτότητα και την ιστορία των δύο χωρών. Δεν θα παίξουμε για την Ελλάδα ή το Βέλγιο, έχουμε την δική μας ταυτότητα, το δικό μας σήμα και θα παίξουμε για τον κόσμο μας. Ακόμα και με τον αδερφό μου και την οικογένεια μου να παίξω, θέλω να νικήσω".

"Να αναπτύξουμε φιλοσοφία νικητή"

"Είναι το τρίτο παιχνίδι του προπονητή μας, θέλουμενα αναπτύξουμε φιλοσοφία νικητή. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Για όσα ακούμε έχω να πω πως σαν επαγγελματίες πρέπει να αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε", είπε αρχικά και για το ποιους ξεχωρίζει από την Ελλάδα, τόνισε:

"Σαν σύνολο είναι πολύ καλή ομάδα. Έπαιξα εναντίον κάποιων όμως οι περισσότεροι παίζουν στο εξωτερικό. Είναι άδικο να ξεχωρίσω κάποιους όμως μιας και είμαι αμυντικόςθα πω Σωκράτηκαι Μανωλά".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ