ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σίλντενφελντ για Τζαβέλλα: "Δεν είναι φάουλ μ@λ@κ@!"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από φάση του αγώνα Ελλάδα - Βέλγιο με πρωταγωνιστή τον Τζαβέλλα και τον... τρολάρει για μια φάση που έπεσε κάτω ο Έλληνας αμυντικός.

Υπήρξαν συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ και οι σχέσεις τους προφανώς είναι άριστες, έστω και αν πλέον ακολουθούν διαφορετικό μετερίζι. Ο λόγος για τους Γκόρντον Σίλντενφελντ και Γιώργο Τζαβέλλα, με τον Κροάτη να "στολίζει" τον διεθνή Έλληνα άσο στο Instagram.

Ο "Σίφο" παρακολουθούσε το Ελλάδα - Βέλγιο τηλεοπτικά και ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με πρωταγωνιστή τον Τζαβέλλα, ο οποίος έπεσε κάτω έπειτα από σύγκρουση με αντίπαλο και έκανε μερικές... σβούρες στο χορτάρι.

"Δεν είναι φάουλ μ@λ@κ@! σήκω Τζαβέλλα, πάμε Ελλάδα", ήταν το σχόλιο του Κροάτη αμυντικού, ο οποίος υποστήριζε την Ελλάδα και θέλησε να αστειευτεί με τον άλλοτε συμπαίκτη του.

Ιδού η ανάρτηση του "Σίφο":

No faul malaka get up @tzavellasg pameee Greece

A post shared by Gordon Schildenfeld (@sifkan) on

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ