ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σε έκσταση το Ζάγκρεμπ στο γκολ του Μάντζουκιτς

Croatian fans cheer while watching the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup, in Zagreb, Croatia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Nikola Solic)
Croatian fans cheer while watching the semifinal match between Croatia and England at the 2018 soccer World Cup, in Zagreb, Croatia, Wednesday, July 11, 2018. (AP Photo/Nikola Solic) AP

Το γκολ του Μάριο Μάντζουκιτς που έστειλε την Κροατία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου έφερε σε... έκσταση τους φίλους της "χρβάτσκα" που παρακολουθούσαν τον ημιτελικό στο Ζάγκρεμπ (VIDEO).

Σε έκσταση οι φίλοι της Κροατίας που παρακολουθούσαν το παιχνίδι με την Κροατία, στις πλατείες του Ζάγκρεμπ. Μόλις ο Μάριο Μάντζουκιτς έκανε το 2-1 στην παράταση , ο κόσμος που παρακολουθούσε από γιγαντο-οθόνη τη μονομαχία με την Αγγλία "τρελάθηκε".

Έξαλλοι πανηγυρισμοί, ενδεικτικοί της συναισθηματικής έκρηξης μετά το ιστορικό γκολ του έμπειρου σέντερ φορ. Οι φωνές δεν άργησαν να δώσουν τη θέση τους σε καπνογόνα, για να ακολουθήσει ο απόλυτος χαμός...

AP Photo/Nikola Solic



TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ