ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σαριόγλου: "Ο Σαλάχ δεν κρατάει κακία στον Σέρχιο Ράμος"

Egypt's Mohamed Salah, right, runs with his teammates during Egypt's official training on the eve of the group A match between Egypt and Uruguay at the 2018 soccer World Cup in the Yekaterinburg Arena, Yekaterinburg, Russia, Thursday, June 14, 2018. (AP Photo/Mark Baker)
Σαριόγλου, Σαλάχ AP PHOTO/MARK BAKER

Ο Αντώνης Σαριόγλου μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Μοχάμεντ Σαλάχ, για το αν ο Αιγύπτιος κρατάει κακία στον Σέρχιο Ράμος, ενώ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει χρόνος πλέον για... dibidai.

Ο Έλληνας γυμναστής της εθνικής Αιγύπτου, Αντώνης Σαριόγλου, μίλησε στην ΕΡΤ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σταρ Μοχάμεντ Σαλάχ, μία μέρα πριν από τον αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ουρουγουάη (15.00). Επεσήμανε ότι η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ μίλησε ακόμα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και για τον Αμρ Ουάρντα...

- Για τον Σαλάχ και αν θα είναι έτοιμος:

"Έχω το προνόμιο, τη χαρά, την τιμή να συνεργάζομαι με τον Σαλάχ. Όλοι μας ανησυχούσαμε για την κατάστασή του. Έχει κάνει αποθεραπεία και είναι καλύτερα. Σήμερα έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Παρόλα αυτά φαίνεται ο φόβος του στις κινήσεις. Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να δούμε.

Είναι απόφαση του προπονητή. Σύμφωνα με όσα μας είπε ο φυσικοθεραπευτής της Λίβερπουλ που είναι εδώ μαζί μας στη Ρωσία και παρακολούθησε όλη τη θεραπεία του, θεωρεί ότι από αύριο θα μπορεί να είναι στη διάθεση του προπονητή. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρει, το Σαββατοκύριακο αναλαμβάνω εγώ την εκγύμναση και ελπίζουμε ότι στο μεθεπόμενο ματς θα είναι 100% έτοιμος".

- Για το αν ο Σαλάχ έχει πικρία απέναντι στον Σέρχιο Ράμος, διότι σε μονομαχία με τον Ισπανό τραυματίστηκε στον τελικό του Champions League:

"Όχι, δεν το έχει πάρει έτσι. Είναι τόσο καλόκαρδο παιδί, που ακόμα και έτσι να ήταν, θα το έχει αποβάλει αμέσως. Εγώ έχω άλλη άποψη, είναι ολοφάνερο. Ήθελε να μαρκάρει και να δείξει ότι τα πάντα είναι... κομμένα σε μονομαχία μαζί του".

- Για το αν στα αποδυτήρια οι Αιγύπτιοι χορεύουν τα ελληνικά τραγούδια που βάζει ο Ουάρντα:

"Αυτό γινόταν πριν ξεκινήσει η προετοιμασία του Μουντιάλ. Πλέον έχουμε σκύψει τα κεφάλια και δεν υπάρχει πολύς χρόνος για dibidai".

- Για το αν είναι εφικτή η πρόκριση:

"Από τη στιγμή που έγινε η κλήρωση, είπαμε ότι μας αφήνει περιθώρια. Βέβαια δεν περιμέναμε να σημειώσει τόσο ευρύ σκορ η Ρωσία. Είναι όλα ανοιχτά. Τα πέντε γκολ της Ρωσίας της δίνουν μεγάλο πλεονέκτημα, γιατί ίσως να μετρήσουν τα γκολ".

- Για το γεγονός ότι αποκαλεί "Μίστερ" τον Κούπερ:

"Είχαμε κάνει εξαιρετική προσωπική και επαγγελματική σχέση από τον Άρη. Είχε αναβάλει το ταξίδι του στη Μαγιόρκα για να μείνει για τον γάμο μου. Όταν έφυγε από τον Άρη, μου είπε να μην ανησυχώ γιατί θα ξανασυναντηθούμε. Περιμένει κι αυτός με μεγάλη ανυπομονησία το Μουντιάλ, έχουν έρθει 14 άνθρωποί του από την Αργεντινή".

- Για το πώς αισθάνεται για την εθνική ομάδα της χώρας του ο Κούπερ, την Αργεντινή:

"Εγώ έχω μεγαλύτερη αγάπη για τη δική μας Εθνική ομάδα. Όταν του λέμε πώς θα αισθανόταν αν έπαιζε για παράδειγμα η Αίγυπτος με την Αργεντινή, κάνει μορφασμούς και λέει ότι υποστηρίζει την ομάδα που κοουτσάρει. Έχει ως φαβορί για το Παγκόσμιο τη Γερμανία".

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

AP Photo/Mark Baker

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ