ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σαμπαόλι: "Εγώ είμαι υπεύθυνος γι' αυτό το αποτέλεσμα"

Σαμπαόλι: "Εγώ είμαι υπεύθυνος γι' αυτό το αποτέλεσμα"
AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο Χόρχε Σαμπαόλι ανέλαβε την ευθύνη για τη βαριά ήττα της Αργεντινής από την Κροατία, που πιθανόν να οδηγήσει σε αποκλεισμό της "αλμπισελέστε" στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι εμφανίστηκε σκυθρωπός στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη βαριά ήττα της Αργεντινής απο την Κροατία με 3-0 για τη 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε" ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το αποτέλεσμα και παραδέχθηκε τα λάθη τακτικής που είχε στην προετοιμασία του αγώνα.

"Αισθανθήκαμε ότι η γραμμή τριών αμυντικών θα οδηγήσει στον διαμοιρασμό της πίεσης και ποντάραμε επίσης στους εξτρέμ μας. Δεν υπολογίσαμε το παιχνίδι κατοχής τους στο 2ο ημίχρονο. Νομίζω ότι το πρώτο γκολ μας έπληξε πολύ δυνατά και δεν μπορέσαμε να παίξουμε στο 2ο ημίχρονο, όπως παίξαμε κόντρα στην Ισλανδία. Κόντρα στην Ισλανία είχαμε περισσότερο έλεγχο. Νομίζαμε τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Επαναλαμβάνω. Ο προπονητής είναι ο μοναδικός υπεύθυνος γι' αυτό".

Σε ερώτηση για τη μη τροφοδοσία του Λιονέλ Μέσι, ανέλαβε και γι' αυτό την ευθύνη: "Πολύ απλά, δεν μπορούσαμε να πασάρουμε στον Λέο. Θέλαμε να του δώσουμε την μπάλα, αλλά ο αντίπαλος επίσης δούλεψε ώστε να μας αποτρέψει από το να το κάνουμε αυτό. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για αυτό το αποτέλεσμα. Ήμουν τόσο ονειροπόλος όσο κάθε φίλαθλος, αλλά δεν μπόρεσα να τους δώσω αυτό που ήθελα".

Photo credits: AP Photo/Petr David Josek

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ