ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Σάμαρης: "Δεν ήταν αδράνεια, ήταν η ποιότητα των Βέλγων"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Σάμαρης απέδωσε τα γκολ των Βερτόνχεν και Λουκακού στην ανώτερη ποιότητα των Βέλγων κι εξέφρασε την πίστη του ότι αντιμετωπίσουν με επαγγελματισμό και την αναμέτρηση με τη Βοσνία.

Η Εθνική Ελλάδας γνώρισε την ήττα (1-2) από αυτή του Βελγίου, στο "Γ. Καραϊσκάκης" και δεν ορίζει τη μοίρα της για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Μάλιστα, το αδιάφορο Βέλγιο (έχει προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018) θα πάει στη Βοσνία και ο Ανδρέας Σάμαρης υποστήριξε ότι η σημερινή αντίπαλος της Εθνικής θα αντιμετωπίσει κι αυτό το ματς με επαγγελματισμό και θα βγάλει εγωισμό.

"Μακάρι να παίξουμε και τα δύο επόμενα ματς έτσι. Το Βέλγιο είναι μια ομάδα με πολλές επιθετικές λύσεις και η σπεσιαλιτέ μας είναι η άμυνα. Το ματς πήγε όπως στις Βρυξέλλες, προσπαθήσαμε να καλύψουμε τους χώρους και να μην αφήσουμε τους σταρ που έχει το Βέλγιο.

Δεν θα έλεγα ότι τα γκολ ήλθαν από αδράνειες, αλλά από την ποιότητα του Βελγίου. Πιστεύω ότι θα πάμε στα μπαράζ και μετά στο Μουντιάλ. Τα παιχνίδια που πρέπει να επιτεθούμε μας δυσκολεύουν περισσότερο. Μας μίλησαν και οι κύριοι Σκίμπε και Γραμμένος, υπάρχει αισιοδοξία κι αφού αυτή η αισιοδοξία έρχεται από πάνω θα τα καταφέρουμε

Οι Βέλγοι είναι επαγγελματίες, δεν θα πάνε για τουρισμό αυτές οι ομάδες έχουν εγωισμό. Πιστεύουμε ότι θα φανούν επαγγελματίες, αλλά πιο πολύ πιστεύουμε σε εμάς. Ότι θα πάρουμε τους έξι βαθμούς στα δύο εναπομείναντα ματς", υποστήριξε στην Cosmote TV.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ