ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ρούνεϊ: "Μια υπέροχη νέα ομάδα με πολύ πολύ μέλλον"

Everton's Wayne Rooney, left. celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Wednesday Nov. 29, 2017. ( Byrne/PA via AP)
Everton's Wayne Rooney, left. celebrates scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match at Goodison Park in Liverpool, England, Wednesday Nov. 29, 2017. ( Byrne/PA via AP) BYRNE/PA VIA AP

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την προσπάθεια των Άγγλων, που έμεινε όμως ημιτελής, λέγοντας πως αυτή η νέα ομάδα έχει λαμπρό μέλλον.

Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό από την Κροατία, αλλά υπερήφανος με την προσπάθεια της εθνικής Αγγλίας είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο πολύπειρος επιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε πολλές διεθνείς διοργανώσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά πλέον δεν είναι μέλος των "τριών λιονταριών", έστειλε το δικό του μήνυμα για την πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους. Κρατήστε ψηλά το κεφάλι. Αυτή είναι μια υπέροχη νέα ομάδα με πολύ πολύ μέλλον", ανέφερε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό που διατηρεί στο twitter.

Ρούνεϊ: "Μια υπέροχη νέα ομάδα με πολύ πολύ μέλλον"

Byrne/PA via AP

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ