ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ριβάλντο: "Ο Μέσι πρέπει να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο, για να φθάσει τον Μαραντόνα"

Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Former FC Barcelona player Rivaldo runs during a friendly soccer match between FC Barcelona legends and Manchester United legends at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Friday, June, 30, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Ριβάλντο υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα πρέπει να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 για να φθάσει στο επίπεδο αναγνώρισης του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του θα αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι, σύμφωνα με τον Ριβάλντο.

Ο πρώην "αστέρας" των Μπαρτσελόνα, Μίλαν, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Σάο Πάουλο, Μπουνιοντκόρ, Ντεπορτίβο, Παλμέιρας, Κρουζέιρο, Κορίνθιανς, Σάο Καετάνο, Μόζι Μίριμ και Σάντα Κρούζ υποστήριξε ότι ο 30χρονος Αργεντινός πρέπει να κατακτήσει το Μουντιάλ για να φθάσει στο επίπεδο αναγνώρισης του Ντιέγκο Μαραντόνα.

"Είναι τεράστιος παίκτης, αλλά πολλοί περιμένουν να φέρει σημαντικό τίτλο στη χώρα του. Αυτός είναι ο λόγος που ο Μαραντόνα θεωρείται πάντα ο καλύτερος παίκτης στην Αργεντινή. Ο Μέσι ζει με αυτήν την πίεση.

Θα πρέπει να σκεφτούμε ότι ο Μέσι θα παίξει το τελευταίο του Μουντιάλ στη Ρωσία, θα δώσει τα πάντα για να πάρει τον τίτλο. Έχει κάνει μεγάλα πράγματα με την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έχει καταφέρει να κάνει τα ίδια με την Αργεντινή", υποστήριξε ο Ριβάλντο.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ