ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ρεκόρ με γκολ σε οκτώ σερί διοργανώσεις ο Ρονάλντο

Ρεκόρ με γκολ σε οκτώ σερί διοργανώσεις ο Ρονάλντο
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε για 8η σερί μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση και έγινε ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία που το καταφέρνει αυτό.

Το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην Ισπανία μόλις στο 4ο λεπτό του ντέρμπι στον 2ο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ισοδυναμεί με ένα μοναδικό ρεκόρ από τον αρχηγό των Πορτογάλων.

Ο 33χρονος επιθετικός σκόραρε για 8η σερί μεγάλη διοργάνωση (Παγκόσμιο Κύπελλο, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, Copa America), κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος ποδοσφαιριστής στο παρελθόν.

Το σερί του άρχισε με το γκολ κόντρα στην Εθνική Ελλάδας στην πρεμιέρα του Euro 2004 και συνεχίστηκε με τέρματα σε Παγκόσμιο Κύπελλο 2006, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2008, Παγκόσμιο Κύπελλο 2010, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2012, Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2016 και Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Επιπροσθέτως, ο αρχισκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο 4ος παίκτης που σκοράρει σε τέσσερα διαφορετικά Παγκόσμια Κύπελλα, πιάνοντας τους Πελέ, Ούβε Ζέελερ και Μίροσλαβ Κλόζε.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Πορτογαλία - Ισπανία με 300+ ειδικά στοιχήματα και προσφορά*-έκπληξη στο Stoiximan.gr (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ