ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ρέιμ: "Ξέραμε πώς θα παίξει η Ελλάδα"

Ρέιμ: "Ξέραμε πώς θα παίξει η Ελλάδα"

Ο προπονητής της εθνικής Εσθονίας ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως του άρεσε ο τρόπος που αμύνθηκε η ομάδα του και περίμενε τον τρόπο παιχνιδιού της Ελλάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ελλάδα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εσθονίας, Ματίας Ρέιμ, ανέφερε πως έμεινε ικανοποιημένος με τον τρόπο που αμύνθηκε η ομάδα του και τόνισε πως περίμενε τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και τον ένα βαθμό, ειδικά εκτός έδρας. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που αμυνθήκαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε όμως στην επίθεση", είπε αρχικά και συνέχισε για το αν περίμενε έτσι την Ελλάδα:

"Περιμέναμε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού από την ελληνική ομάδα. Ξέραμε περίποτ το πώς θα παίξει η Ελλάδα. Αμυντικά ήμασταν έτοιμοι. Προσπαθούσαμε να αναπτυχθούμε από τα άκρα στην επίθεση, αλλά χάναμε εύκολα την μπάλα και δεν κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Πάντως, το παιχνίδι της Ελλάδας ήταν αυτό που περιμέναμε και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε".

Για το πώς περιμένει το Ελλάδα - Βέλγιο, ανέφερε: "Είχα δει τον αγώνα του πρώτου γύρου μεταξύ Βελγίου και Ελλάδας, ξέρω ότι η Ελλάδα έχει συγκροτημένη άμυνα, όμως το θέμα είναι τί θα γίνει με τις αντεπιθέσεις. Εκεί θα κριθούν πολλά. Σήμερα έλειπε ο Μήτρογλου, που είναι πιο ποιοτικός και έμπειρος από τον Βέλλιο. Θεωρώ πως κόντρα στο Βέλγιο η Ελλάδα θα είναι άλλη ομάδα με τον Μήτρογλου μέσα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ