ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ράσταβατς: "Πολλές ομάδες κυνηγούν σε όλο το γήπεδο τον Νεϊμάρ"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Ράσταβατς EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Ξάνθης και βοηθός ομοσπονδιακού της Σερβίας, Μίλαν Ράσταβατς, υποστήριξε ότι το "μπλόκο" στον Νεϊμάρ εξαρτάται από τη συνολική ομαδική δουλειά.

Σερβία και Βραζιλία κοντράρονται στην "Otkrytiye Arena" της Μόσχας (27/6, 21:00) για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του Μουντιάλ 2018. Μπορεί η "σελεσάο" να είναι αγωνιστικά και βαθμολογικά το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση - δείτε εδώ τα σενάρια πρόκρισης - αλλά η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας ελπίζει.

Ο τεχνικός της Ξάνθης και βοηθός ομοσπονδιακού της Σερβίας, Μίλαν Ράσταβατς, υποστήριξε ότι το "μπλόκο" στον "αστέρα' της "καναρίνια", Νεϊμάρ, εξαρτάται από τη συνολική ομαδική δουλειά.

"Εμείς και η Βραζιλία έχουμε δύο εντελώς διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Η Βραζιλία έχει μεγάλη ατομική ποιότητα και πολλά θα εξαρτηθούν από την ψυχολογική τους κατάσταση, αλλά κι επίσης από τη δική μας απάντηση.

Απαιτείται διαφορετική προετοιμασία σε σχέση με τα άλλα ματς. Το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε την ενότητά μας, να παίξουμε ως ομάδας. Θέλουμε τη νίκη και σκεφτόμαστε πώς θα δημιουργήσουμε κίνδυνο στη Βραζιλία.

Πολλές ομάδες αμύνονται, κυνηγώντας σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου τον Νεϊμάρ. Το έχουμε μάθει, αλλά θεωρώ ότι είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς", υποστήριξε ο Μίλαν Ράσταβατς.

Θυμηθείτε εδώ τη συνέντευξη του Μίλαν Ράσταβατς στο Sport24.gr

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ