ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ράμος: "Έτη φωτός πίσω από τον Μέσι ο Μαραντόνα"

Ράμος: "Έτη φωτός πίσω από τον Μέσι ο Μαραντόνα"

Ο Σέρχιο Ράμος υποστήριξε ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκεται "έτη φωτός" πίσω από τον Λιονέλ Μέσι, για τον οποίον θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα υποστήριξε ότι δεν θεωρεί ηγέτη τον Σέρχιο Ράμος, αλλά τον Ντιέγκο Γκοδίν κι ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός πέρασε στην αντεπίθεση λίγα λεπτά μετά τη νίκη (1-0) της εθνικής του ομάδας επί της αντίστοιχης του Ιράν.

Υποστήριξε ότι "στην Αργεντινή ξέρουν ότι είναι έτη φωτός από τον καλύτερο Αργεντινό παίκτη στην ιστορία, ο οποίος για μένα είναι ο Μέσι.".

"Όταν μιλάς για παικταράδες, λες ότι ο Ράμος είναι παικταράς. Ε, όχι. Παικταράς είναι ο Γκοδίν, ο οποίος αμύνεται, διατάσσει, βάζει γκολ. Ο Μαραντόνα ήταν παικταράς, αλλά στην Αργεντινή ξέρουν ότι είναι έτη φωτός από τον καλύτερο Αργεντινό παίκτη στην ιστορία, ο οποίος για μένα είναι ο Μέσι", ανέφερε από το Καζάν ο Σέρχιο Ράμος.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/Victor Caivano

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ