ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πώς περνάει η Αργεντινή

Argentina's Lionel Messi reacts during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Michael Sohn)
Argentina's Lionel Messi reacts during the group D match between Argentina and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Nizhny Novgorod stadium in Nizhny Novgorod, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Michael Sohn) (AP PHOTO/MICHAEL SOHN)

Το βαρύ 0-3 από την Κροατία έχει αφήσει την Αργεντινή με μόλις ένα βαθμό στον 4ο όμιλο κι έχει ελαχιστοποιήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στους "16" του παγκοσμίου κυπέλλου. Δείτε πώς η "αλμπισελέστε" μπορεί να σώσει την παρτίδα.

Βαριά ήττα με 0-3 γνώρισε η Αργεντινή από την Κροατία και βλέπει τις ελπίδες της να προκριθεί στους "16" του παγκοσμίου κυπέλλου, να μειώνονται δραματικά. Η "αλμπισελέστε" πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση, ενώ είναι πολύ πιθανό να της στοιχίσει το τρίτο γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις, αφού στις διοργανώσεις της FIFA κάθε γκολ μετράει.

Αυτή τη στιγμή, η Αργεντινή βρίσκεται στην 3η θέση του 4ου ομίλου, έχοντας ένα βαθμό, από την ισοπαλία με τους Ισλανδούς, οι οποίοι όμως έχουν ματς λιγότερο, αφού αγωνίζονται την Παρασκευή (18:00) με τη Νιγηρία.

Αν η Ισλανδία νικήσει, θα φτάσει στο +3 από τους Αργεντίνους και με σαφώς καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Επομένως, για να προκριθεί η παρέα του Λιονέλ Μέσι, θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να νικήσει με πολλά γκολ τους Αφρικανούς και παράλληλα να ηττηθεί η Ισλανδία από την Κροατία.

Σε περίπτωση ισοπαλίας στο Νιγηρία - Ισλανδία, η Κροατία θα είναι σίγουρα πρώτη στον όμιλο, γεγονός που μάλλον δεν βολεύει τους Αργεντίνους, αφού οι "βατρένι" θα είναι εντελώς αδιάφοροι απέναντι στους Ισλανδούς την τελευταία αγωνιστική.

Αν πάλι φτάσουν στη νίκη οι Νιγηριανοί, τότε η Αργεντινή θα πρέπει να τους νικήσει την τελευταία αγωνιστική, ελπίζοντας παράλληλα να μην νικήσουν οι Ισλανδοί τους Κροάτες.

Το σίγουρο είναι πως τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για το συγκρότημα του Χόρχε Σαμπαόλι, που δεν έχει την κατάσταση στα χέρια του και πρέπει να δείξει εντελώς άλλο πρόσωπο στο ματς με τους Νιγηριανούς, για να ελπίζει πως δεν θα αποχωρήσει πρόωρα από τη Ρωσία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Κροατία 6 (5-0)

2. Ισλανδία 1 (1-1)

3. Αργεντινή 1 (1-4)

4. Νιγηρία 0 (0-2)

* Εκκρεμεί το Νιγηρία - Ισλανδία

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τρίτη 26 Ιουνίου

Νιγηρία - Αργεντινή (21.00)

Ισλανδία - Κροατία (21.00)

(AP Photo/Michael Sohn)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ