ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πώς ο Λέοβατς έφθασε στην εθνική Κροατίας

Πώς ο Λέοβατς έφθασε στην εθνική Κροατίας

Ο Άντε Τσάτσιτς επέλεξε τον Μαρίν Λέοβατς για τα παιχνίδια της εθνικής Κροατίας με την Ισλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία και εξήγησε γιατί τον προτίμησε.

Ο Μαρίν Λέοβατς κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Κροατίας για τα παιχνίδια με την Ισλανδία το Σάββατο (προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου) και την Βόρεια Ιρλανδία την Τρίτη (φιλικό) και θα ΄'εχει την ευκαιρία να ανεβάσει τον αριθμό συμμετοχών του που αυτή την στιγμή φθάνουν στις 3.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Άντρε Τσάτσιτς εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε γιατί κάλεσε τον 28χρονος μπακ του ΠΑΟΚ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. "Ο Ιβάν Στρίνιτς (σ.σ. μπακ της Νάπολι που δεν κλήθηκε) δυστυχώς έχει λίγο χρόνο συμμετοχής στον σύλλογό του, αλλά θα μπορούσε να είχε αρχίσει στο παιχνίδι με τη Φινλανδία.

Έκρινα ότι του λείπει η αυτοπεποίθηση που είναι απαραίτητη και αποφάσισα να μεγαλώσω τον ανταγωνισμό καλώντας τον Λέοβατς που παίζει συνεχώς στον ΠΑΟΚ. Επίσης, με ανησυχούν οι τραυματισμοί που έχει ο Γιόζιπ Πίβαριτς (σ.σ. μπακ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ)", είπε χαρακτηριστικά ο Τσάτσιτς.

Βιβλίο για την ιστορία του συνδέσμου εκδίδει η Θύρα-4

Εξάλλου, χθες (7/11) ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του συνδέσμου να παρευρεθούν στο χαμηλοτάβανο την Παρασκευή 11/11/2016 μετά τις 9 το βράδυ σε μία ξεχωριστή βραδιά οικονομικής ενίσχυσης.

Τα έσοδα που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση βιβλίου με θέμα τα 40 χρόνια ιστορίας του συνδέσμου, κάτι που θα γίνει πραγματικότητα τους επόμενους μήνες. Η συγγραφή των κειμένων έχει ήδη ολοκληρωθεί και απαι"τείται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την έκδοση του, το οποίο θα βρεθεί από τις συνδρομές οπαδών του ΠΑΟΚ.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ