ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πρώτη στα γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 η La Liga

Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Victor Caivano)
Portugal's Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the group B match between Portugal and Morocco at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Victor Caivano) AP

Όλες (τρεις) αναμετρήσεις της Τετάρτης (20/6) για το Παγκόσμιο Κύπελλο έληξαν 1-0 με τα νικητήρια γκολ να προέρχονται από παίκτες της La Liga, η οποία έτσι κι αλλιώς κυριαρχεί στη σκοράρισμα στη διοργάνωση.

Σε τρεις αναμετρήσεις, την Τετάρτη (20/6) για το Παγκόσμιο Κύπελλο, σημειώθηκαν ισάριθμα γκολ. Από ένα σε κάθε ματς, καθώς όλα έληξαν 1-0. Στο πρώτο χρονικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε τη νίκη στην εθνική Πορτογαλίας απέναντι στην αντίστοιχη του Μαρόκου.

Σε αυτό που ακολούθησε ο Λουίς Σουάρες χάρισε στην εθνική Ουρουγουάης την επικράτηση και την πρόκριση επί της Σαουδικής Αραβίας. Το γκολ του Ντιέγκο Κόστα ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη, στην τελευταία χρονικά αναμέτρηση, για την εθνική Ισπανίας κόντρα στην αντίστοιχη του Ιράν.

Δηλαδή σκόραραν, κατά σειρά, οι επιθετικοί των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο. Των τριών κορυφαίων ομάδων της La Liga. Το ισπανικό πρωτάθλημα, έτσι κι αλλιώς, κυριαρχεί στον τομέα σκοραρίσματος στο Μουντιάλ 2018.

Συνολικά 16 γκολ έχουν προέλθει από παίκτες ομάδων στην Primera Division, ακολουθεί η Premier League με 7 γκολ (χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Πογκμπά), η Bundesliga με 5, η Premier της Ρωσίας με 5 (!) και η Serie A με τρία.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Photo credits: AP Photo/Victor Caivano

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ