ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Προπόνηση με τους βασικούς ο Νεϊμάρ

Brazil's Neymar plays during a practice session of the Brazilian national soccer team ahead the World Cup in Russia, at the Granja Comary training center in Teresopolis, Brazil, Thursday, May 24, 2018. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Brazil's Neymar plays during a practice session of the Brazilian national soccer team ahead the World Cup in Russia, at the Granja Comary training center in Teresopolis, Brazil, Thursday, May 24, 2018. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP

Ο Νεϊμάρ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς έβγαλε με τους βασικούς την πρώτη προπόνηση της εθνικής Βραζιλίας με μπάλα.

Η εθνική Βραζιλίας ξεκίνησε την προετοιμασία της για το Παγκόσμιο Κύπελλο κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Τίτι, όχι μόνο συμπεριέλαβε τον Νεϊμάρ στην πρώτη προπόνηση με μπάλα, αλλά τον έβαλε στην ομάδα με τους βασικούς.

Ο "αστέρας" της Παρί Σεν-Ζερμέν απέδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που "κληρονόμησε" από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, στις 26 Φεβρουαρίου για την 27η αγωνιστική της Ligue 1 (δεν έχει αγωνιστεί από τότε).

Έτσι, δεν τίθεται καμία αμφιβολία για το επίπεδο ετοιμότητάς του ενόψει του προσεχούς Μουντιάλ, η τελική φάση του οποίου διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η ομάδα των "βασικών" της "καναρίνια" αποτελείτο από τους: Άλισον, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Φερναντίνιο, Φρεντ, Λούκας Σάντος (19χρονος της Βάσκο, ο οποίος δεν είναι στην αποστολή κι απλά συμμετέχει στις προπονήσεις), Ουίλιαν, Νεϊμάρ και Γκαμπριέλ Ζεζούς.

Η εθνική Βραζιλίας είναι στον πέμπτο όμιλο μαζί με τις αντίστοιχες των Ελβετίας (17/6, Ροστόβ), Κόστα Ρίκα (22/6, Αγία Πετρούπολη) και Σερβίας (27/6, Μόσχα). Θυμηθείτε την αποστολή της:

Η αποστολή της Βραζιλίας:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Άλισον (Ρόμα)

Κάσιο (Κορίνθιανς)

Έντερσον Μοράες (Μάντσεστερ Σίτι)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Μιράντα (Ίντερ)

Μαρκίνιος (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Πέντρο Ζερομέλ (Γκρέμιο)

Ντανίλο (Μάντσεστερ Σίτι)

Μαρσέλο (Ρεάλ)

Φάγκνερ (Κορίνθιανς)

Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο)

ΜΕΣΟΙ

Καζεμίρο (Ρεάλ)

Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι)

Ρενάτο Αουγκούστο (Beijing Sinobo Guoan)

Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα)

Φρεντ (Σαχτάρ)

Ουίλιαν (Τσέλσι)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Νεϊμάρ (Παρί Σεν-Ζερμέν)

Φιλίπε Κοουτίνιο (Μπαρτσελόνα)

Γκαμπριέλ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι)

Τάιζον (Σαχτάρ)

Ντόουγκλας Κόστα (Γιουβέντους)

Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ)

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ