ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πρίγιοβιτς: "Είμαι εκεί όταν η μπάλα καίει"

Πρίγιοβιτς: "Είμαι εκεί όταν η μπάλα καίει"

Φοβερές δηλώσεις του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το γκολ με τη Σερβία, απέναντι στη Γεωργία, το οποίο "σφράγισε" την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018. (φωτογραφίες, video)

Σήκωσε ένα ολόκληρο έθνος στο πόδι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς με το όμορφο, όσο και πολύ δύσκολο γκολ που σημείωσε στο 74ο λεπτό του αγώνα της Σερβίας με τη Γεωργία.

Από τα δικά του πόδια η Σερβία πηγαίνει στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέρλλου στη Ρωσία το επόμενο καλοκαίρι και για τους συμπατριώτες του είναι ο νέος τους ήρωας με το πρώτο γκολ που έχει σημειώσει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.Ο υψηλόσωμος φορ του ΠΑΟΚ έκανε δηλώσεις μετά τον αγώνα στην ιστοσελίδα " alo.rs" και έδειξε πόσο πολύ περίμενε γι' αυτή τη στιγμή. Αρχικά, σημείωσε:

"Δεν διάλεξα το μέρος που γεννήθηκα. Όμως, είμαι Σέρβος. Μπορεί κάποιος να πει ότι είναι το πιο σημαντικό γκολ στην καριέρα μου. Σαν παιδί ονειρεύεσαι να πετύχεις ένα τέτοιο γκολ για την πατρίδα σου.

Αξίζαμε να πάμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μετά το γκολ, το μόνο που έκανα ήταν να ευχαριστήσω τον Θεό που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία μετά από τόσο χρόνια. Έπεσαν όλοι οι συμπαίκτες μου πάνω μου και με δυσκολία ανέπνεα. Αλλά πάμε στη Ρωσία και αυτό μετράει".

Τόνισε ακόμη:

Για την πορεία της Σερβίας μέχρι την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο: "Ήταν μακρύς δρόμος, Εγώ εντάχθηκα στην ομάδα στα μισά (σ.σ. έκανε ντεμπούτο με τη Σερβία στο ματς με την Ουαλία τον Ιούνιο), αλλά χαίρομαι που είμαι μέλος της και έζησα την πραγματοποίηση του ονείρου".

Για το γεγονός ότι το πρώτο γκολ του με την εθνική Σερβίας συνδυάστηκε με την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ: "Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Όταν απέκτησα το δικαίωμα να παίξω στην Εθνική, έλεγα ότι ίσως αυτό το ματς με την Γεωργία θα ήταν καθοριστικό. Και όπως είδατε, έτσι έγινε. Είμαι εκεί όταν η μπάλα "καίει". Είμαι χαρούμενος. Κερδίσαμε όλοι μαζί σαν έθνος".

Για το τι σκεφτόταν στη φάση του γκολ: "Δεν σκεφτόμουν τίποτα. Όταν πάω να σκεφτώ, κάτι κακό συμβαίνει. Είναι καλο ότι η μπάλα πήγε στα δίχτυα".

Για το αν υπήρχε φόβος μετά το πρώτο 45λεπτο που δεν είχε μπει γκολ: "Δεν υπήρχε, παρότι δεν παίζαμε καλά. Υπήρχε πίεση πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους. Δουλεύαμε 1,5 χρόνο γι' αυτό τον στόχο. Είχαμε ακόμη 45 λεπτά μπροστά μας για να κερδίσουμε. Ξυπνήσαμε στο δεύτερο μέρος. Μερικοί παίκτες αντέδρασαν έντονα".

Για το τι θα συμβεί στη Ρωσία: "Είναι μακριά ακόμη τα τελικά. Προκριθήκαμε. θα δούμε τι θα γίνει".

Τέλος ρωτήθηκε, για το τατουάζ στην πλάτη του, την απεικόνιση του βασιλιά της Σερβίας, Μεγάλου Δουσάν και είπε ότι είναι το αγαπημένο του.

Ο Πρίγιοβιτς πανηγύρισε με τους συμπαίκτες του εντός γηπέδου και στα αποδυτήρια του "Μαρακανά":

Πρίγιοβιτς: "Είμαι εκεί όταν η μπάλα καίει"
Πρίγιοβιτς: "Είμαι εκεί όταν η μπάλα καίει"

Μαζί πανηγύρισε και το γραφείο ατζέντηδων που τον εκπροσωπεί:

Πρίγιοβιτς: "Είμαι εκεί όταν η μπάλα καίει"

Και για το τέλος μία φοβερή περιγραφή:

Photo credits: fss.rs

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ