ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πράνιτς: "Θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην Αθήνα"

Croatia's Danijel Pranjic eyes the ball during the group A World Cup soccer match between Cameroon and Croatia at the Arena da Amazonia in Manaus, Brazil, Wednesday, June 18, 2014.  (AP Photo/Dolores Ochoa)
Croatia's Danijel Pranjic eyes the ball during the group A World Cup soccer match between Cameroon and Croatia at the Arena da Amazonia in Manaus, Brazil, Wednesday, June 18, 2014. (AP Photo/Dolores Ochoa) AP

O Ντάνιελ Πράνιτς, με ανάρτηση στο facebook, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως η Κροατία θα νικήσει απόψε την Ελλάδα (09/11, 21:45) και την προσεχή Κυριακή θα πανηγυρίσει την πρόκριση στην Αθήνα.

Το βράδυ της Πέμπτης (09/11, 21:45), η Ελλάδα κοντράρεται με την Κροατία στο "Maksimir" για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση, ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού και νυν της Ανόρθωσης, Ντάνιελ Πράνιτς ανέβασε μία πανηγυρική φωτογραφία στο facebook και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του θα νικήσει απόψε και την προσεχή Κυριακή θα πανηγυρίσει την πρόκριση στην Αθήνα.

"Για πολύ καιρό δεν ήμουν τόσο σίγουρος, όσο είμαι σήμερα για τη νίκη μας. Καλή επιτυχία παιδιά, είμαι σίγουρος ότι θα δείξετε την αξία σας. Θα τα πούμε την Κυριακή στην Αθήνα για να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στο Μουντιάλ", τόνισε ο Κροάτης.

Δείτε την ανάρτηση:

Πράνιτς: "Θα πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην Αθήνα"

Photo Credits: AP Photo/Dolores Ochoa

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ