ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

Ποιος θα κατακτήσει το Μουντιάλ;

Ποιος θα κατακτήσει το Μουντιάλ;

Το Sport24.gr σου δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσεις ποια ομάδα θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Θα είναι από την Ευρώπη όπως τις τρεις τελευταίες φορές; Θα είναι από τη Λατινική Αμερική;

Το επόμενο καλοκαίρι φαντάζει ακόμη μακριά, ωστόσο οι πρώτες συζητήσεις για το ποια ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ, έχουν ξεκινήσει. Οι κλασσικές παραδοσιακές δυνάμεις έχουν το πάνω χέρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει και η έκπληξη.

Το Sport24.gr σου δίνει την δυνατότητα να ψηφίσεις ποια ομάδα θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Θα είναι από την Ευρώπη όπως τις τρεις τελευταίες φορές; Θα είναι από την Λατινική Αμερική;

Έχουμε ακόμα καιρό μέχρι το πρώτο ματς. Στο παρακάτω poll βρίσκονται και οι 32 ομάδες που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Ρωσίας. Μία όμως θα είναι η νικήτρια στο τέλος. Εσύ αποφασίζεις ποια θα είναι αυτή.

Το Sport24.gr σε προκαλεί να διαλέξεις!

Αν δεν ανοίγει το poll στο κινητό σου, πάτησε ΕΔΩ.

AP Photo/Matthias Schrader, File

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24