ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πλήγμα με Μπέιλ για την Ουαλία

Πλήγμα με Μπέιλ για την Ουαλία
Μπέιλ-Ουαλία

Εκτός για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με την Γεωργία και την Ιρλανδία τέθηκε ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ουαλίας, Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε τραυματιστεί στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και δεν έδωσε το παρών στο παιχνίδι του ισπανικού πρωταθλήματος με την Εσπανιόλ (2-0).

Έτσι, λοιπόν, τέθηκε νοκ άουτ για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις της εθνικής Ουαλίας με την Γεωργία και την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο Μπέιλ ενσωματώθηκε στην αποστολή της εθνικής και άμεσα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να φανεί ακριβώς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη γάμπα και τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά για τον 28χρονο άσο.

Όπως έγινε γνωστό από την Ομοσπονδία της Ουαλίας, ο Μπέιλ δεν θα παίξει στα δυο ματς, με τον Κρις Κόουλμαν να χάνει τον καλύτερό του παίκτη στη μάχη για την κατάκτηση της 2ης θέσης.

Η Ουαλία θέλει να βάλει τέλος σε μια αρνητική παράδοση από το 2013, καθώς σε έξι παιχνίδια χωρίς τον Μπέιλ έχει τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Όσο για τον όμιλό της, έχει 14 βαθμούς έναντι 13 της Ιρλανδίας, ενώ την πρώτη θέση έχει καπαρώσει ουσιαστικά η Σερβία με 18 βαθμούς.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ