ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πίστη πρόκρισης από Ανσαριφάρντ

Iran's Karim Ansarifard, et vies for the ball with Spain's Dani Carvajal during the group B match between Iran and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Iran's Karim Ansarifard, et vies for the ball with Spain's Dani Carvajal during the group B match between Iran and Spain at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Wednesday, June 20, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) (AP PHOTO/SERGEI GRITS)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πιστεύει ότι το Ιράν μπορεί να νικήσει την Πορτογαλία και να προκριθεί στην επόμενη φάση του Μουντιάλ.

Το Ιράν θέλει τη νίκη απόψε (21:00) απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Πορτογαλία, του Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ και να πετάξει εκτός διοργάνωσης την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Ιρανός φορ του Ολυμπιακού, αισιοδοξεί για τον αγώνα με τους Ίβηρες.

"Έχουμε μάθει πολλά πράγματα από τα παιχνίδια που έχουμε δώσει στο Μουντιάλ και γνωρίζουμε πώς πρέπει να αγωνιστούμε στο επόμενο ματς. Ξέρουμε με ποιο τρόπο να παλέψουμε, ενώ διαθέτουμε τον καλύτερο προπονητή του κόσμου. Μας βοήθησε πολύ και έχουμε μάθει πολλά από αυτόν", είπε αρχικά ο Ανσαριφάρντ και συνέχισε:

Με την Πορτογαλία θα προκριθούμε, παρότι ουδείς το πιστεύει. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, είναι πολύ σημαντική η αμυντική λειτουργία, όταν βγαίνεις στην κόντρα. Αν δώσεις χώρο σε ομάδες όπως η Ισπανία, γνωρίζεις τι θα γίνει στη συνέχεια. Είχαμε ένα πλάνο και κάναμε τα πάντα προκειμένου να δουλέψει. Χάσαμε μια στιγμή την αυτοσυγκέντρωση μας και δεχθήκαμε γκολ".

AP Photo/Sergei Grits

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ