ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πήγε... Ρωσία η εθνική Βελγίου

Πήγε... Ρωσία η εθνική Βελγίου

Η προσεχής αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, αντίστοιχη του Βελγίου, μάλλον αισθάνεται σίγουρη για την πρόκριση στην τελική φάση, καθώς αντιπροσωπεία της βρέθηκε στη Ρωσία.

Αντιπροσωπεία της εθνικής Βελγίου βρέθηκε στη Ρωσία, χώρα όπου θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για μια πρώτη επιθεώρηση-αναζήτηση ξενοδοχειακών και αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου της χώρας.

Η αντιπροσωπεία αποτελείτο από τους Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (ομοσπονδιακός τεχνικός), Κοέν Ντε Μπραμπαντέ (γενικός γραμματέας ομοσπονδίας), Κρις Βαν Πιουβέλντε (τεχνικός γραμματέας και πρώην βοηθός τεχνικού του Ολυμπιακού) και Πιέ Ερό (τιμ μάνατζερ).

Εντύπωση προκαλεί (και στους ίδιους τους Βέλγους) το γεγονός ότι η εθνική Βελγίου δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση της στην τελική φάση του προσεχούς Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, καθώς έχουν διεξαχθεί μόνον οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των προκριματικών.

Αλλά, στο "στρατόπεδο" της προσεχούς αντιπάλου της Εθνικής Ελλάδας φαίνεται ότι επικρατεί αισιοδοξία, καθώς είναι στην κορυφή του ομίλου με 12 βαθμούς. Στον ίδιο όμιλο η Ελλάδα έχει 10, η Βοσνία 7, οι Κύπρος κι Εσθονία από 3, ενώ το Γιβραλτάρ είναι δίχως βαθμό.

Επόμενο ματς της εθνικής Βελγίου είναι απέναντι στην Ελλάδα, στις 25 Μαρτίου στο "Stade Roi Baudouin" των Βρυξελλών.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ