ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πέτριτς: "Εγώ με την Κροατία, η γυναίκα μου με την Ελλάδα"

Croatia's Mladen Petric , left, celebrates his goal against South Korea with teammates during their international soccer match at Craven Cottage, London, Wednesday, Feb. 6, 2013. (AP Photo/Sang Tan)
Croatia's Mladen Petric , left, celebrates his goal against South Korea with teammates during their international soccer match at Craven Cottage, London, Wednesday, Feb. 6, 2013. (AP Photo/Sang Tan) AP

O παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μλάντεν Πέτριτς μίλησε σε ιστοσελίδα της χώρας του και ανέλυσε την αποψινή αναμέτρηση μεταξύ της Κροατίας και της Ελλάδας, ενώ στάθηκε και στην "καυτή" ατμόσφαιρα του "Γ. Καραϊσκάκης".

Το βράδυ της Πέμπτης (09/11, 21:45), η Ελλάδα κοντράρεται με την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην τελική φάση.

Με αφορμή την αποψινή αναμέτρηση, ο Μλάντεν Πέτριτς μίλησε στην ιστοσελίδα " 24sata.hr" και ανέλυσε τους δύο αντιπάλους, αποκάλυψε πως ο ίδιος θα υποστηρίζει την Κροατία, αλλά η σύζυγός του, Δέσποινα, που είναι Ελληνίδα, θα παραμείνει πιστή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Παράλληλα, εξήρε την την "καυτή" ατμόσφαιρα του "Γ. Καραϊσκάκης".

"Η σύζυγός μου θα υποστηρίζει την ομάδα της κι εγώ για τη δική μου. Θα ήταν διαφορετικά αν ήμουν ακόμη εν ενεργεία στην εθνική. Τότε θα υποστήριζε την Κροατία", ανέφερε αρχικά ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την κλήρωση:

"Οι Έλληνες δεν ήθελαν να κληρωθούν με την Κροατία. Φοβήθηκαν με την κλήρωση, αλλά στη συνέχεια η αισιοδοξία τους μεγάλωσε. Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ. Είναι ξεκάθαρο πως θα μας περιμένει καυτή ατμόσφαιρα στον Πειραιά. Το βίωσα όταν αγωνιζόμουν με τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Όμως είναι μεγάλη η διαφορά όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό ή πρόκειται για παιχνίδι εθνικής ομάδας".

Για τη ρεβάνς στην Αθήνα: "Ανυπομονώ να δω τους παλιούς μου συμπαίκτες μου. Έχουν απομείνει κάποιοι ακόμη. Μιλάω τακτικά με τον Ράκιτιτς και πρόσφατα τον επισκέφτηκα στη Βαρκελώνη, ενώ ήμουν στο Ρεάλ-Τότεναμ και τα είπα με τον Μόντριτς".

Για τις σπουδές του στην προπονητική είπε: "Μου απομένουν λίγα ακόμη μαθήματα για να πάρω δίπλωμα UEFA B. Δεν θα εργαστώ ακόμη σε ομάδα, αλλά ίσως σε 3-4 χρόνια να το κάνω".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ