ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πέτκοβιτς: "Ολοκληρωμένος παίκτης ο Πρίγιοβιτς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
Πρίγιοβιτς MOTIONTEAM

Εκ των συνεργατών του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Σερβίας, παρακολούθησε τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και κατέθεσε την άποψή του για τον υψηλόσωμο φορ του ΠΑΟΚ.

Ο Μπόμπαν Πέτκοβιτς, ένας εκ των συνεργατών του προπονητή της εθνικής Σερβίας, Σλάβολιουμπ Μούσλιν, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena fm 89,4" και μεταξύ άλλων τόνισε για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και το ματς που είδε στην Τούμπα:

"Το επίπεδο ήταν πολύ καλό, παρότι έχουν πολλά παιχνίδια και οι παίκτες θα μπορούσαν να είναι πιο κουρασμένοι. Γι’ αυτό λοιπόν το χρονικό διάστημα που έγινε το ματς και μετά τον τελικό όπου οι ομάδες έδωσε τα πάντα, δεν ήταν άσχημος αγώνας. Μου έκανε εντύπωση η φοβερή ατμόσφαιρα στην Τούμπα.

Είδα τον Πρίγιοβιτς. Δεν είναι άγνωστος σε εμάς ο ποδοσφαιριστής. Τον ξέρουμε και τον παρακολουθούμε εδώ πολύ καιρό. Ξέρουμε τη πορεία του και υπόσχεται πολλά σαν παίκτης. Είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης. Θα τον ξαναδούμε θα τον δει και ο κύριος Μούσλιν. Αυτήν τη στιγμή είναι στη λίστα των 25 παικτών. Από εκεί και πέρα θα εξαρτηθεί από τον ίδιο, την πορεία του και σε τι κατάσταση θα είναι όταν κληθεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ