ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Περουβιανός πήρε 25 κιλά σε τρεις μήνες για να βρει εισιτήριο ως παχύσαρκος!

Peru national soccer team's fans celebrate in front of the the monument of Soviet Marshal Georgy Zhukov, near Red Square in Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. Scalpers are still very visible at the World Cup, despite FIFA and Russia's claims they've cracked down on illicit ticket sales. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko)
Peru national soccer team's fans celebrate in front of the the monument of Soviet Marshal Georgy Zhukov, near Red Square in Moscow, Russia, Thursday, June 14, 2018. Scalpers are still very visible at the World Cup, despite FIFA and Russia's claims they've cracked down on illicit ticket sales. (AP Photo/Alexander Zemlianichenko) AP

Η τρέλα πάει... στο Περού, καθώς 24χρονος από τη χώρα της Νοτίου Αμερικής πήρε 25 κιλά σε τρεις μήνες για να εξασφαλίσει εισιτήριο και να δει από κοντά τα ματς της "μπλανκιρόχα" στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η εθνική Περού ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο (16/6, 19:00) με αντίπαλο την αντίστοιχη της Δανίας για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος Περουβιανός, Μιγκέλ, ήταν αποφασισμένος να βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας. Τα εισιτήρια, ωστόσο, γρήγορα εξαντλήθηκαν. Σκαρφίστηκε κάτι... ακραίο και το έκανε πραγματικότητα. Πήρε 25 κιλά μέσα σε τρεις μήνες κι εξασφάλισε εισιτήριο για άτομα με ειδικές ανάγκες.

"Τα εισιτήρια είχαν τελειώσει, αλλά δεν μπορούσα να μείνω εκτός Μουντιάλ. Είμαι φανατικός με την εθνική Περού και την ομάδα μου, την Ουνιβερσιτάριο. Παρακολούθησα όλα τα ματς των προκριματικών. Ακόμη κι αυτό κόντρα στο Εκουαδόρ που είχε μόνο 20.000 θεατές. Είχα ορκιστεί ότι θα πήγαινα στη Ρωσία. Τα εισιτήρια που είχαν μείνει στην ιστοσελίδα της FIFA ήταν για άτομα με ειδικές ανάγκες. Κοίταξα ποια ήταν τα προαπαιτούμενα.

Ένα από αυτά ήταν η νοσογόνος παχυσαρκία. Έπρεπε να πάρω 25 κιλά. Πρώτα αγόρασα τα εισιτήρια και μετά ξεκίνησα να παχαίνω. Έτρωγα τα πάντα! Είχα τρεις μήνες για να μπορέσω να πιάσω το στόχο και να πάρω το πιστοποιητικό. Δεν είμαι ο μόνος, ένας φίλος μου σκέφτηκε να σπάσει το πόδι του για να πάρει εισιτήριο, αλλά δεν το έκανε", υποστήριξε ο Μιγκέλ.

Ήρθε η ώρα να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο! Περού - Δανία με 300+ ειδικά στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι στο Stoiximan.gr!

Photo credits: AP Photo/Alexander Zemlianichenko

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ