ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πέναλτι με VAR για Γαλλία και αχρείαστο χέρι από Ουμτιτί

France players celebrates after scoring their side's first goal during the group C match between France and Australia at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Darko Bandic)
France players celebrates after scoring their side's first goal during the group C match between France and Australia at the 2018 soccer World Cup in the Kazan Arena in Kazan, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Darko Bandic) AP PHOTO/DARKO BANDIC

Η Γαλλία προηγήθηκε με πέναλτι του Γκριεζμάν απέναντι στην Αυστραλία, με τον διαιτητή να κάνει χρήση VAR για να το καταλογίσει, ενώ τα "καγκουρό" ισοφάρισαν από την άσπρη βούλα έπειτα από αχρείαστο χέρι του Ουμτιτί.

Μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών σημειώθηκαν δυο γκολ στο Γαλλία - Αυστραλία. Οι τρικολόρ προηγήθηκαν με πέναλτι που κέρδισε ο Γκριεζμάν (58') έπειτα από ωραία κάθετη του Πογκμπά, με τον διαιτητή να βλέπει το βίντεο για να δίνει την παράβαση, διότι αρχικά δεν είχε δώσει κάτι. Το VAR, λοιπόν, έδωσε το πέναλτι στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Προτού καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του 1-0, η Αυστραλία ισοφάρισε επίσης από την άσπρη βούλα με τον Γέντινακ (62'). Η παράβαση έγινε σε αχρείαστο χέρι του Ουμτιτί έπειτα από σέντρα που έγινε από τα δεξιά. Τραγικό το λάθος από τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δεν πιεζόταν και όμως σήκωσε αναίτια το χέρι του και βρήκε καθαρά τη μπάλα.

Το 2-1 έγινε με τον Πογκμπά στο 80'. Ο Ζιρού συνεργάστηκε υπέροχα με τον αμυντικό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μπέχιτς, πέρασε πάνω απ' τον Ράιαν, χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια πέρασε οριακά τη γραμμή του τέρματος.

AP Photo/Darko Bandic

Σε αυτό το Μουντιάλ, ετοιμάσου να κάνεις Σερί. Κατέβασε το νέο Seri app του Stoiximan.gr, κάνε το απόλυτο σερί & κέρδισε 1.000.000€ μετρητά εντελώς δωρεάν* (*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)





TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ