ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Παραιτήθηκε ο προπονητής της εθνικής Νορβηγίας

Παραιτήθηκε ο προπονητής της εθνικής Νορβηγίας

Ο Περ Ματίας Χέγκμο αποτελεί παρελθόν για την τεχνική ηγεσία της εθνικής Νορβηγίας, μετά από τη μέχρι στιγμής αποτυχημένη πορεία της χώρας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Νορβηγίας, Περ Μάτιας Χέγκμο, υπέβαλε την παραίτησή του στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, όπως γνωστοποίησε η ίδια με ανακοίνωσή της.

"Ακέφαλη" θα μείνει για το επόμενο χρονικό διάστημα η τεχνική ηγεσία της εθνικής Νορβηγίας, μέλη της οποίας αποτελούν οι "δικοί μας" Ταρίκ Ελγιουνούσι και Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθότι ο Περ Μάτιας Χέγκμο υπέβαλε την παραίτησή στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, η οποία και έγινε αποδεκτή.

"Δεν θα βάλω τον εαυτό μου πάνω από την ομάδα. Αυτό θα ήταν λάθος", είπε ο 56χρονος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου.

Η Νορβηγία έχει αποτύχει να προκριθεί σε μεγάλη διοργάνωση κατά τη θητεία του Χέγκμο, ενώ τώρα βρίσκεται στην πέμπτη θέση του προκριματικού ομίλου της για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, ανάμεσα σε έξι ομάδες, και ψάχνει ένα θαύμα για να ανατρέψει την κατάσταση.

Μάλιστα, αυτήν τη στιγμή η σκανδιναβική ομάδα βρίσκεται στην 81η θέση της κατάταξης της FIFA, παρά το γεγονός ότι το 2012 είχε "σκαρφαλώσει" στην 24η!

Σύμφωνα με τους bookmakers, φαβορί για να τον διαδεχθούν είναι οι Στάλε Σολμπάκεν και Έρικ Χάμρεν.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ