ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Παπασταθόπουλος: "Αν δεν προκριθούμε στο Euro, θα αποσυρθώ"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI.GR

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μετά τον αποκλεισμό από την Κροατία τόνισε πως το Euro 2020 είναι η τελευταία ευκαιρία για τους μεγαλύτερους παίκτες και ουσιαστικά ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση 3ης σερί αποτυχίας ο ίδιος θα σταματήσει από την εθνική Ελλάδος

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε πολλές φορές στις τηλεοπτικές δηλώσεις του πως τα προκριματικά του Euro 2020 θα είναι η τελευταία ευκαιρία για τους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες της εθνικής Ελλάδος, αναφέροντας πως ίσως θα έπρεπε να τερματίσουν τη διεθνή τους καριέρα.

Αρχικά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σημείωσε: "Είναι μεγάλη η πίκρα που δεν πάμε και πάλι σε μία μεγάλη διοργάνωση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη και δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθεια".

Και συνέχισε:

"Πρέπει να δούμε τι έφταιξε, τι δεν πήγε καλά. Το Euro θα είναι η τελευταία ευκαιρία για αυτήν την ομάδα, σίγουρα για τους μεγαλύτερους από εμάς".

"Θα είναι η τρίτη και φαρμακερή, αν δεν προκριθούμε ίσως εμείς οι μεγαλύτεροι θα έπρεπε να αποσυρθούμε. Εγώ δηλαδή σίγουρα. Αν δεν τα καταφέρουμε δεν θα υπάρχουν λάθη, δεν θα υπάρχει συγγνώμη, δεν θα υπάρχει τίποτα".

Όταν ρωτήθηκε για τον αν πρέπει να μείνει ο Μίχαελ Σκίμπε, ανέφερε: "Με τον Σκίμπε γίναμε οικογένεια, μιλήσαμε τότε στην Αυστραλία και γίναμε ομάδα. Έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους 19 βαθμούς που πήραμε. Σίγουρα έκανε λάθη, όπως κάναμε και εμείς. Κυρίως την προηγούμενη Πέμπτη στην Κροατία. Φταίνε όλοι, πρώτα οι παίκτες και μετά αυτός. Τώρα αν θα μείνει είναι ζήτημα δικό του και της ομοσπονδίας".

Μιλώντας στην κάμερα της "Cosmote TV" ο κεντρικός αμυντικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος υποστήριξε μιλώντας αρχικά για την παρουσία του κόσμου και το χειροκρότημα:

"Ο κόσμος έδειξε ότι αυτό που κάναμε για αυτόν ήταν κάτι το σημαντικό. Είμαστε όλοι λυπημένοι που δεν κατορθώσαμε να πάμε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Θα πρέπει να σκεφτούμε το αύριο, να κρατήσουμε τα θετικά που ήταν πολλά σε σχέση με πριν από δυο χρόνια".

Σε ερώτηση για την εικόνα του αγώνα τόνισε:

"Το παιχνίδι ήταν εντελώς διαφορετικό απ' ότι το πρώτο παιχνίδι. Χωρίς να κάνουμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν είχαμε και μια ευκαιρία να γίνει ένα γκολ και να ανοίξει το παιχνίδι. Υπάρχει στεναχώρια. Η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι και αυτό είναι λυπηρό".

Ενώ για την απουσία του Μανωλά από το πρώτο ματς υποστήριξε:

"Και εγώ πιστεύω ότι αν ήταν ο Μανωλάς στο πρώτο παιχνίδι τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν άλλο παίκτη, αλλά το γήπεδο είναι ο καθρέφτης για το τι κάνουμε. Ήταν απώλεια μεγάλη όταν δεν παίζει ο Μανωλάς αλλά και ο Βασίλης που είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας. Πολύ μεγάλη απώλεια που δεν έπαιξε. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη ψυχολογία της ομάδας. Είδατε ότι με αυτούς τους δυο παίξαμε πολύ καλύτερα σήμερα".

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ