ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πανηγύρισε την ισοπαλία του Περού ο Σαμπράνο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Περουβιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κάρλος Σαμπράνο, θα ήθελε να ήταν παρών στο "Bombonera" με την "μπλανκιρόχα" απέναντι στην Αργεντινή, βίωσε, όμως, έντονα κάθε στιγμή του ματς και ως τηλεθεατής.

Ο Κάρλος Σαμπράνο έχει μία έντονη σχέση με την εθνική Περού. Παρότι δεν συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Ομοσπονδιακού, Ρικάρντο Γκαρέκα, το παιχνίδι με την Αργεντινή και για εκείνον "δεν είναι ένα απλό παιχνίδι".

"Μπορεί να μην είμαι ένας από τους 11 που θα αγωνιστούν, αλλά σας λέω ότι και εγώ παίζω σήμερα τα πάντα", όπως έγραψε πριν την διεξαγωγή του στον λογαριασμό του στο twitter, εξηγώντας: "μετά από 28 χρόνια ζωής είμαστε ένα βήμα για να πετύχουμε ένα όνειρο, να ακούσουμε τον εθνικό μου ύμνο σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα παίζουμε μια ζωή και το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου...".

Ως τηλεθεατής το βίωσε έντονα, φάνηκε και από όσα έγραψε στο twitter και στο τέλος πανηγύρισε την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία (0-0) που φέρνει το Περού πολύ κοντά στην πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία. "Μεγάλη εθνική. Μένει μόνο ένα παιχνίδι, 90 ακόμη λεπτά", είναι το τελευταίο μήνυμά του στο twitter.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ