ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Πάλι εκτός Περού ο Σαμπράνο

Chile's Alexis Sanchez, left, fights for the ball with Peru's Carlos Zambrano during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Oct. 13, 2015. (AP Photo/Martin Mejia)
Σαμπράνο (AP Photo/Martin Mejia) AP

Επιβεβαιώθηκε το χάσμα που υπάρχει μεταξύ του Κάρλος Σαμπράνο και του Ομοσπονδιακου τεχνικού του Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα που δεν πήρε τον αμυντικό του ΠΑΟΚ στην αποστολή για τα μπαράζ με την Νέα Ζηλανδία.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του Περού, Ρικάρντο Γκαρέκα ανακοίνωσε την αποστολή για τα δύο κρίσιμα ματς με τη Νέα Ζηλανδία που θα κρίνουν αν η ομάδα του πάει στα τελικά του Μουντιάλ.

Στις επιλογές του δεν ειναι ούτε τώρα ο Κάρλος Σμπράνο, επιβεβαιώνοντας ότι μεταξύ τους υπάρχει χάσμα (το είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο αμυντικός του ΠΑΟΚ πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Metrosport").

Ο 28χρονος αμυντικός, πάντως, παρά την πίκρα του δήλωσε ότι παραμένει θερμός υποστηρικτής της Εθνικής. Συγκεκριμένα, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: "Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε αυτή την ομάδα μέχρι τέλους! Πάμε Περού!".

AP Photo/Martin Mejia



TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ