ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ούτε η ομοσπονδία θέλει τον Ιμπραχίμοβιτς στην εθνική

Sweden's Zlatan Ibrahimovic stands dejected  during the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit)
Sweden's Zlatan Ibrahimovic stands dejected during the Euro 2016 Group E soccer match between Sweden and Belgium at the Allianz Riviera stadium in Nice, France, Wednesday, June 22, 2016. (AP Photo/Ariel Schalit) AP

Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας ξεκαθάρισε ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Η εθνική ομάδα της Σουηδίας ετοιμάζεται να δώσει το "παρών" σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για 12η φορά στην ιστορία της, με 49 ημέρες να απομένουν για την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης.

Προ ημερών ο Γιαν Άντερσον, ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να συμπεριλάβει στην αποστολή για το Μουντιάλ της Ρωσίας τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Σήμερα (26/04) ο τιμ μάνατζερ των Σουηδών, Λαρς Ριχτ, ανακοίνωσε πως ο 36χρονος δεν σκοπεύει να αλλάξει την απόφασή του, να σταματήσει δηλαδή από την εθνική.

Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε να προστεθεί και η επίσημη ανακοίνωση, μέσω Facebook, της ομοσπονδίας η οποία ξεκαθάρισε οριστικά πως ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της ομάδας δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Photo credits: AP Photo/Ariel Schalit

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ