ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Οριστική διακοπή λόγω βροχής στο Κροατία - Κόσοβο

Οριστική διακοπή λόγω βροχής στο Κροατία - Κόσοβο

Μόλις 27 λεπτά έμειναν στον αγωνιστικό χώρο του "Μάκσιμιρ" οι παίκτες στην αναμέτρηση της Κροατίας με το Κόσοβο, αφού η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα. (PHOTOS)

"Άνοιξαν" οι ουρανοί στην Κροατία! Η έντονη βροχόπτωση πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα της Κροατίας με το Κόσοβο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του. Η βροχή έπεφτε έντονη όλη την ημέρα στο Ζάγκρεμπ και ο αγωνιστικός χώρος του "Μάκσιμιρ" είχε πλημμυρίσει πριν από τη σέντρα.

Μισή ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, οι αξιωματούχοι της FIFA ήλεγξαν τον αγωνιστικό χώρο και έκριναν ότι ήταν "οκ". Η μπάλα δεν μπορούσε, όμως, να αναπηδήσει και "κολλούσε" διαρκώς λόγω των μικρών λιμών που είχαν σχηματιστεί. Το παιχνίδι διεκόπη στο 27ο λεπτό μέχρι οι διαιτητές να αποφασίσουν την κατάληξή του. Τελικά, μετά από μερικά λεπτά έγινε γνωστή η απόφαση για οριστική διακοπή.

Οι δύο χώρες παίζουν ξανά την Τρίτη στις 21:45 και ως εκ τούτου θα πρέπει να δώσουν το μεταξύ τους παιχνίδι το αργότερο μέχρι την Κυριακή (3/9) στις 19:45.

Οριστική διακοπή λόγω βροχής στο Κροατία - Κόσοβο
TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ